ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χάντμπολ: Επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών

Εκκρεμούν οι αγώνες Προοδευτικός – ΑΟ Αραδίππου και ΕΝ Αθηένου – Προοδευτικός...

24sports team

info@24sports.com.cy

Επιστροφή στην δράση για το Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών με τους αγώνες της 6ης Αγωνιστικής, η οποία είναι και η πρώτη του Β’ Γύρου. Το Σάββατο (09/1 – 18:30) θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ΕΝ Αθηένου – Πανελλήνιος και την Κυριακή (10/1 – 18:00) ο αγώνας ΑΟ Αραδίππου – Προοδευτικός Πάφου. Ρεπό έχουν τα CyView Λατσιά που προπορεύονται, έχοντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Η ομάδα της ΕΝ Αθηένου είναι δεύτερη με δύο νίκες σε τρεις αγώνες, καθώς εκκρεμεί η εντός έδρας αναμέτρησή της με τον Προοδευτικό. Η ομάδα της Πάφου είναι στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό, σε δύο αγώνες όμως, αφού αντιμετώπισε μόνο CyView Λατσια και Πανελλήνιο.

* Εκκρεμούν οι αγώνες Προοδευτικός – ΑΟ Αραδίππου και ΕΝ Αθηένου – Προοδευτικός, που είχαν αναβληθεί λόγω των περιορισμών που ίσχυαν το Νοέμβριο στις μετακινήσεις από και προς την Πάφο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 4 Αγώνες)

  1. CyView Λατσιά

121 – 82

8

2. ΕΝ Αθηένου

81 – 71

4 *

3. Πανελλήνιος

105 – 98

2

4. ΑΟ Αραδίππου

64 – 83

2 *

5. Προοδευτικός Πάφου

37– 75

0 **

* Σε 3 αγώνες
** Σε 2 αγώνες

Ένας αγώνας Β’ Κατηγορίας

Βάσει των νέων αποφάσεων της Κυβέρνησης οι προγραμματισμένοι αγώνες της 5ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ανδρών Β’ Κατηγορίας δεν θα διεξαχθούν, με εξαίρεση τον αγώνα Μαυρομμάτης – Ελληνισμός Ακακίου που θα γίνει το Σάββατο (09/1 – 16:30). Αναβάλλονται οι προγραμματισμένες αναμετρήσεις ΘΟΪ Αυγόρου – Πανελλήνιος, ΑΟ Ανθούπολης – ΑΟ Αραδίππου και ΕΝ Αγίας Βαρβάρας - Απόλλων Αγίου Παύλου.

Χάντμπολ: Τελευταία Ενημέρωση