ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μαζί winmasters και Sabbianco Ανόρθωσις Αμμοχώστου Handball

Συνεργασία της στοιχηματικής εταιρείας με τον σύλλογο της Αμμοχώστου

H διεθνής gaming πλατφόρμα winmasters και ομάδα Χειροσφαίρισης Sabbianco Ανόρθωσις Αμμοχώστου Handball ανακοίνωσαν σήμερα την συνεργασία τους σε ένα δημοσιογραφικό γεύμα που παρέθεσαν για τους αθλητές και τα μέλη της ομάδας καθώς και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Η winmasters είναι ο νέος χορηγικός συνεργάτης της ομάδας χειροσφαίρισης Sabbianco Ανόρθωσις Αμμοχώστου Handball και θα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα τουλάχιστον για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022.

Μέσω της χορηγικής συμφωνίας, η Sabbianco Ανόρθωσις Αμμοχώστου Handball αποκτά έναν ισχυρό συμπαίκτη που βρίσκεται δίπλα στα αγωνιστικά τμήματα με τα οποία συνεργάζεται και συμβαδίζει με τους στόχους και της φιλοδοξίες της ομάδας. Η χορηγική συμφωνία η οποία ξεκίνησε κατά την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου αλλά λόγο των μέτρων κατά του κορονοϊού επισημοποιήθηκε και επίσημα σήμερα, προνοεί την προβολή της winmasters στις αγωνιστικές εμφανίσεις της ομάδας καθώς και στον αγωνιστικό χώρο του Σωτήρειου Αθλητικού Κέντρου ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ.

Ο Γενικός Γραμματέας της ομάδας κ. Κωνσταντίνος Φιλαρέτου καλωσόρισε αρχικά τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στην διάσκεψη καθώς και τον Διευθύνον Σύμβουλο της winmasters κ. Θωμά Τζόκα στην Κύπρο. Στην συνέχεια, αναφερόμενος στην συνεργασία τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί αυτή η συνεργασία ξεκίνησε με πρωτοβουλία της χορηγού εταιρείας winmasters και όχι της διοίκησης της ομάδας όπως συχνά συμβαίνει σε παρόμοιες περιπτώσεις. Αυτό αποδεικνύει ότι εταιρείες χορηγοί όπως η winmasters αναγνωρίζουν την δυναμική που μπορεί να προσφέρει μία συνεργασία με την ομάδα Sabbianco Ανόρθωσις Αμμοχώστου Handball και είναι σημαντικό γιατί αναγνωρίζεται η δουλειά που γίνεται στο τμήμα.

Με αφορμή τη νέα συνεργασία, ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Αντρέας Αντρέου  ευχαρίστησε θερμά την winmasters Για την εμπιστοσύνη στην ομάδα και την απόφασή της να συνυπάρξει μαζί με την ομάδα στην φετινή χρονιά.

Στην συνέχεια δήλωσε:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου Handball από την πρώτη μέρα της ύπαρξής της στόχευσε στην κορυφή σε όλα τα επίπεδα: αγωνιστικά, τεχνικά, υποδομές, διοικητικά καθώς και με τις χορηγικές της συνεργασίες. Στα τρία χρόνια ύπαρξης της η ομάδα μετρά ήδη ένα Νταμπλ στην Β κατηγορία το 2019, μία Ασπίδα της ΚΟΧ το 2020 και ένα τρεμπλ το 2021. Παράλληλα το 2021 η ομάδα κατέγραψε την μεγαλύτερη ευρωπαϊκή επιτυχία σε ομαδικό άθλημα λαμβάνοντας την 3η θέση στο EHF European Cup.

Κατέληξε ότι η συνεργασία με την winmasters δεν στηρίζεται μόνο στο οικονομικό σκέλος αλλά και σε σχέσεις και δράσεις που θα επιδράσουν θετικά και για τις δύο πλευρές»

Από την πλευρά του Διευθύνων Σύμβουλος της winmasters κ. Θωμάς Τζόκας σχολίασε: «Αισθανόμαστε μεγάλη χαρά για την συνεργασία μας με ένα τόσο ιστορικό Σωματείο της Κύπρου όπως είναι η Ανόρθωσις Αμμοχώστου. Το γεγονός ότι έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με ένα προσφυγικό σωματείο του νησιού μας κάνει ακόμα πιο περήφανους. Η ομάδα χειροσφαίρισης της Ανόρθωσις έχει αποδείξει ότι η σοβαρή δουλειά αποφέρει καρπούς και προσελκύει και συνεργάτες, όπως την winmasters. Στην συνεργασία μας αυτή συμβαδίζουμε με τους στόχους της ομάδας και θα ανταποκριθούμε με συνέπεια. Στη winmasters παραμένουμε συνεπείς στη δέσμευσή μας να στηρίζουμε έμπρακτα τον αθλητισμό και θεωρούμε καθήκον μας να συμβάλουμε με τον δικό μας τρόπο στο να καταφέρει η ομάδα της Ανόρθωσις να πετύχει τους στόχους της την φετινή χρονιά. Η χορηγική συνεργασία με την Ανόρθωσις Αμμοχώστου, προσφέρει μια καινούρια ευκαιρία και για τις δύο πλευρές να αναπτύξουν της δράσεις τους σε διάφορους τομείς και δίνει στην winmasters μια επιπρόσθετη ώθηση για καθιέρωση της στην κυπριακή αγορά».

Σχετικά με τη winmasters

H winmasters είναι ένα διεθνές online gaming brand που δημιουργήθηκε από μια ομάδα ειδικών με μακρά εμπειρία στον χώρο των τυχερών παιχνιδιών, με στόχο να καθιερωθεί ως ένας κορυφαίος πάροχος online gaming στις Ευρωπαϊκές Αγορές. Εστιάζοντας κυρίως στην καινοτόμο τεχνολογία τυχερών παιχνιδιών, την υπεροχή στην ποιότητα των προϊόντων της, αλλά και την αδειοδότηση σε ρυθμισμένες αγορές, η winmasters δραστηριοποιείται στην Ελλάδα (βάσει του αρ.50§12 N.4002/2011), στη Ρουμανία, στη Μάλτα και  στην Κύπρο και στόχος της είναι η λειτουργία σε ακόμα δύο αγορές της  Ευρώπης το προσεχές διάστημα.

 Η εταιρεία WM Interactive Limited κατέχει άδεια Κλάσης Β από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων".

"Πληροφορίες για Υπεύθυνο Στοιχηματισμό μπορείτε να λάβετε από την ιστοσελίδα www.responsiblegaming.gov.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Χάντμπολ: Τελευταία Ενημέρωση