ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Διακυβεύεται η διαφάνεια και η αξιοπιστία του πρωταθλήματος»

Aνακοίνωση από το Σωματείο του ΑΠΟΕΛ

Ανακοίνωση απο το τμήμα χάντμπολ του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

«Αναφορικά με το πολύ σοβαρό ζήτημα που προέκυψε έπειτα από τις καταγγελίες της ομάδας της Ανόρθωσης, καθώς και τα δημοσιεύματα στον τύπο των τελευταίων ημερών, ως Σωματείο ΑΠΟΕΛ επισημαίνουμε τα εξής:

Τέτοια περιστατικά είναι απαράδεκτα και υπονομεύουν και υποσκάπτουν το ήδη ταλαιπωρημένο άθλημα της Χειροσφαίρισης στην Κύπρο.
Η ομάδα μας, από την πρώτη στιγμή που βγήκε στην επιφάνεια το ζήτημα, απαίτησε άμεσα τη διεξαγωγή ενδελεχούς έρευνας με στόχο την εξακρίβωση των καταγγελιών, και την απονομή ευθυνών εκεί και όπου κρίνεται απαραίτητο.

Αναφορικά με τα άτομα στα οποία γίνεται συγκεκριμένη ονομαστική αναφορά (πρόεδρο και μέλος της επιτροπής διαιτησίας), το γεγονός δεν μας προκαλεί έκπληξη. Το Σωματείο μας εδώ και ένα χρόνο, έχει καταγγείλει γραπτώς φαινόμενα που παρατηρήθηκαν έντονα και αφορούν άνιση μεταχείριση, κατ’ επανάληψη απρεπή συμπεριφορά αλλά κυρίως έλλειψης σεβασμού προς το Σωματείο του ΑΠΟΕΛ.

Ως εκ των άνω, ζητάμε με τον πλέον επίσημο τρόπο τη διενέργεια της απαραίτητης έρευνας από την Ομοσπονδία και την απόδοση ευθυνών σε όλους τους εμπλεκόμενους. Δυστυχώς, διακυβεύεται η διαφάνεια και η αξιοπιστία του πρωταθλήματος, και για τον λόγο αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί όσο αιωρούνται τόσο σοβαρές καταγγελίες. Χρειάζεται, οι υπαίτιοι αυτής της κατάστασης να απομακρυνθούν άμεσα από τις θέσεις τις οποίες κατέχουν».

Χάντμπολ: Τελευταία Ενημέρωση