ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
35° Λευκωσία,
30 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

ΑΠΟΕΛ: Γενναίες αποφάσεις για το καλό της χειροσφαίρισης

Το Σωματείο ΑΠΟΕΛ συγχαίρει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα Χειροσφαίρισης της Κύπρου για την κατάκτηση της 2ης θέσης στη διοργάνωση IHF TROPHY, καθώς και για την επιτυχία εξασφάλισης της συμμετοχής της στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2024.

Με την παρουσία τους αυτή, που είχε ως αποτέλεσμα την πρόκριση, οι αθλητές μας έχουν αποδείξει το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο στο οποίο βρίσκονται.

Καταδεικνύει επίσης αδιαμφησβήτητα πως εάν επιθυμούμε να δούμε την Εθνική μας να προοδεύει και να γίνεται ακόμη πιο ανταγωνιστική, με απώτερο στόχο την παρουσία της σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, χρειάζεται μια οργανωμένη προσπάθεια, απ’ όλα τα Σωματεία, στήριξης και εξέλιξης των γηγενών αθλητών.

Αυτό θα καταστεί εφικτό μόνο μέσα από την αύξηση του αριθμού, αλλά και του χρόνου συμμετοχής των αθλητών αυτών.

Το ΑΠΟΕΛ τονίζει ότι τώρα είναι η ώρα να πάρουμε γενναίες αποφάσεις για το καλό της χειροσφαίρισης στη χώρα μας, και καλεί την Κυπριακή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης(ΚΟΧ), όπως προχωρήσει στις απαραίτητες ρυθμίσεις που θα διασφαλίζουν με ξεκάθαρο τρόπο την ενεργή συμμετοχή των γηγενών αθλητών στο πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Χάντμπολ: Τελευταία Ενημέρωση