ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απίστευτο περιστατικό σε αγώνα χάντμπολ. Άνευ ουσίας η Κ.Φ.

Απροστάτευτος ο κόσμος στα γήπεδα

Αναρωτιέται κανείς ποια είναι η χρησιμότητα της κάρτας φιλάθλου, που απαιτείται για να μπεις στο γήπεδο, σε αγώνες του αθλήματος του χάντμπολ τη στιγμή που δεν υπάρχει καμιά ασφάλεια για τους θεατές.

Όπως ενημερώθηκε η ιστοσελίδα μας από αυτόπτες μάρτυρες, στο μεγάλου ντέρμπι κορυφής του αθλήματος Παρνασσός-Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, που έληξε 21-19 υπέρ του Παρνασσού υπήρξε ένα αδιανόητο περιστατικό αλλά κανείς να το αποτρέψει.

Άτομο που ανήκει στο Δ.Σ. του Παρνασσού επιτέθηκε φραστικά και όχι μόνο σε γυναίκα και τη 14χρονη κόρη της που βρέθηκαν στο γήπεδο για να δουν τον αγώνα ενώ καθόλη τη διάρκειά του έβριζε τους πάντες. Περιστατικό που έγινε αντιληπτό από όσους ήταν εκεί, παραλίγο να προκαλέσει σύρραξη και η υπόθεση κατέληξε να καταγγελθεί στην αστυνομία.

Σημειώνουμε πως δεν υπήρχε η παραμικρή ασφάλεια στο γήπεδο να προστατέψει τη γυναίκα και την κόρη της και αναρωτιέται κανείς πια η χρησιμότητα της κάρτας φιλάθλου στο άθλημα όταν δεν υπάρχει κανείς για να εντοπίσει και να εκδιώξει από το γήπεδο όποιον παρεκτρέπεται.

Δεν είναι πρόθεσή μας να θίξουμε κανέναν προσωπικά και δεν δημοσιεύουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό. Πρόθεσή μας είναι να αναδείξουμε το μεγάλο πρόβλημα της έλλειψης ασφάλειας από οποιονδήποτε πηγαίνει στο γήπεδο και επιδεικνύει τέτοιες συμπεριφορές. Είναι πραγματικά κρίμα…

Χάντμπολ: Τελευταία Ενημέρωση

X