ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Έκλεισε φιλικά με Ολυμπιακό

Θα παίξει με τους δις νταμπλούχουςΕλλάδας

Με την ομάδα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ/ ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ θα παίξει η ομάδα χάντμπολ της Ανόρθωσης στην Αθήνα, σύλλογος που έχει κατακτήσει τα δυο τελευταία νταμπλ Ελλάδας. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, θα γίνουν δυο ακόμα δυνατά φιλικά.

Αναλυτικά:

«H ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ HANDBALL.

Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου θα μεταβεί στην Αθήνα για την πραγματοποίηση του βασικού σκέλους της προετοιμασίας της. Η προετοιμασία μας θα πραγματοποιηθεί κατά την περίοδο 22-27 Σεπτεμβρίου.

Η ομάδα μας θα βρεθεί αντιμέτωπη σε φιλικές αναμετρήσεις με τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας στο Χαντμπωλ σε μια εβδομάδα γεμάτη με χαντμπωλικές εμπειρίες. Μέχρι στιγμής έχουν καθοριστεί 2 φιλικές αναμετρήσεις με τον Πρωταθλητή Ελλάδας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Πειραιώς ενώ προγραμματίζονται άλλες 2 μεγάλες αναμετρήσεις οι οποίες θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου εισάγει νέες πρακτικές και νέα δεδομένα στο κυπριακό Χαντμπωλ φιλοδοξώντας με τις ενέργειες και την παρουσία της σε Κύπρο και Ευρώπη να προσφέρει στο κυπριακό Χαντμπωλ την αναγνωρισιμότητα και τον σεβασμό που τόσο του λείπουν.

Ευχαριστουμε θερμά τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Πειραιώς για την παραχώρηση του σταδίου και της ομαδας του για τους σκοπούς της δίκης μας προετοιμασίας.

Με την επιστροφή μας θα έχουμε και ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ανακοινώσεις από Ελλάδα για την ομάδα μας..

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου Handball

ΜΟΝΟ ΚΟΡΥΦΗ».

 

Χάντμπολ: Τελευταία Ενημέρωση

X