ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Βολές κατά του κατεστημένου

Οργισμένη ανακοίνωση κατά πάντων

Παράπονα από την αντιμετώπιση της οποίας τυγχάνει από την ομοσπονδία έχει το τμήμα χάντμπολ της Ανόρθωσης και τα εκφράζει μέσω μιας μακροσκελούς ανακοίνωσης.

Αναλυτικά:

«Τα κατεστημένα ενοχλούνται όταν ταράζουν τα λιμνάζοντα ύδατα.

Αν κάποιοι κύριοι πιστεύουν ότι θα σταθούν εμπόδιο έναντι μιας τεράστιας και ιστορικής ομάδας και κυρίως όταν αυτή η ομάδα φέρει το βαρύ όνομα της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου τότε ένα μόνο είναι το μήνυμα μας σε αυτούς: θα εκπλαγούν!!!

Είναι υποχρέωση μας να ενημερώνουμε τον τεράστιο κόσμο της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου για οτιδήποτε συμβαίνει στο χώρο του handball αλλά και για τις ενέργειες τις οποίες κάνουμε εμείς.

Χθες πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης.

Για ακόμη μια φορά μας έκαναν να νιώσουμε πρόσφυγες.

Για ακόμη μια φορά είδαμε το κατεστημένο να ευλογεί τα γένια του αδιαφορώντας ουσιαστικά για την ανάπτυξη του αθλήματος.

Να αλληλο-συγχαίρονται για την επιτυχία του αθλήματος!!!

Ενός αθλήματος που οι αριθμοί από μόνοι τους προκαλούν κατάθλιψη:

14 Σωματεία μέλη της ΚΟΧ

6 ομάδες στην Α κατηγορία Ανδρών

4 ομάδες στην Β κατηγορία Ανδρών

Ενός αθλήματος όπου δεν καλύπτεται ούτε στις τελευταίες γραμμές των αθλητικών ειδήσεων.

Ενός αθλήματος όπου ο προϋπολογισμός της ομοσπονδίας είναι μικρότερος από το κόστος της μετεγγραφής του μεγάλου Κύπριου Τερματοφύλακα Χριστόφορου Νουγκοβιτς στην ΣΠΑΡΤΑΚ Μόσχας.

Και διερωτόμαστε:

Πως είναι δυνατόν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας να ευχαριστεί τον χορηγό της ομοσπονδίας ο οποίος «τυχαία» είναι πρόεδρος σωματείου που πρωταγωνιστεί στο άθλημα; Και αυτός φυσικά όταν του δόθηκε ο λόγος συγχάρηκε «τυχαία» την ομοσπονδία για την αλάνθαστη πολιτική της και την υπηρεσία της στο άθλημα!!! Πρωτοφανές!!!

Ζητήσαμε εδώ και 6 μήνες βοήθεια από την ομοσπονδία για την εξεύρεση γηπέδου για να καλύψει τις ανάγκες της πρώτης ομάδας της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ.

Δεν μπήκαν καν στον κόπο να μας δώσουν ούτε μια απάντηση! Ούτε ένα τηλεφώνημα! Αρκέστηκαν ψες να μας πουν ότι προσπάθησαν χωρίς να μας ενημερώσουν και τελικά δεν τα κατάφεραν.

Κύριοι καταλάβετε το απλό: η ΑΝΟΡΘΩΣΗ είναι ιδέα, έχει τεράστια ιστορία και τεράστια υπομονή να αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματα που δημιουργούνται μπροστά της. Κανένας δεν μπορεί να μπει μπροστά της. Δεν το κατάφερε η προσφυγιά και τουρκική κατοχή δεν θα τα καταφέρετε ούτε εσείς.

Όσα προβλήματα και να αντιμετωπίσουμε θα τα λύσουμε μόνοι μας. Θα βρούμε τις λύσεις μόνοι μας. Και η δίκη σας τιμωρία είναι να μας βρίσκεται πάντα μπροστά σας.

Θα είμαστε ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΠΑΝΤΑ ΜΑΧΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.

Και να θυμάστε κύριοι:

ΑΕΝΑΩΣ ΑΝΑΓΕΝΝΑΤΑΙ...

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου Handball

ΜΟΝΟ ΚΟΡΥΦΗ».

Χάντμπολ: Τελευταία Ενημέρωση

X