ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
11° Λευκωσία,
04 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Τρικωμίτης: Με έξι σερί αριστερές γροθιές... τελείωσε τον Βρετανό! (vid)

Επέστρεψε στην ενεργό δράση δυόμησι χρόνια περίπου μετά τον τελευταίο του αγώνα

Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου ο κορυφαίος Κύπριος μαχητής του ΜΜΑ, ο Ανδρέας Τρικωμίτης, επέστρεψε στην ενεργό δράση δυόμησι χρόνια περίπου μετά τον τελευταίο του αγώνα που έγινε στο ‘MCP’ στην Ελλάδα.

Ο Τρικωμίτης αγωνίστηκε στην Αγγλία στην πόλη του Μπάρσνλι και το Barnsley Metrodome στο πλαίσιο της διοργάνωσης BMF (BadMoFo MMA) με αντίπαλο τον Βρετανό Matthew Johnson. Aξίζει να αναφέρουμε πως ο αρχικός του αντίπαλος έκανε πίσω με αποτέλεσμα να έχουμε αντικαταστάτη τελευταίας στιγμής στο ματς.

O Ανδρέας δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της κυριαρχίας του και στην πρώτη άστοχη γροθιά του αντιπάλου του, τον γράπωσε από την μέση και τον πήγε στο έδαφος. Εκεί κατάφερνε να τον ελέγχει και να του περνά δυναμικά χτυπήματα στο πρόσωπο.

Τον πάλεψε και όσο και αν ο Johnson προσπαθούσε να βγει από την δύσκολη θέση, δεν τα κατάφερνε μπροστά στην μεγάλη μυϊκή δύναμη του Κύπριου αθλητή και τον έλεγχο που του επέβαλε με το σώμα του.

Ο Τρικωμίτης τελείωσε τον αγώνα με 6 σερί αριστερές γροθιές καρφί στο κεφάλι του Βρετανού, αναγκάζοντας τον διαιτητή να επέμβει και να σταματήσει εσπευσμένα την αναμέτρηση.

Όπως πάντα ο Τρικωμίτης μετά το τέλος του αγώνα σήκωσε υπερήφανα ψηλά την ελληνική σημαία μέσα στο κλουβί.

Έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση όπως πάντα και παρακάτω μπορείτε να δείτε τον αγώνα του.

Πηγή: ufight.gr

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση