ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΤΕΝΙΣ: Μεγαλώνει και ακμάζει το Σωματείο Αντισφαίρισης Ελαιών

Εγκαινιάστηκαν οι νέες αθλητικές εγκαταστάσεις του που περιλαμβάνουν 2 γήπεδα Πάτελ (Padel) και 2 γήπεδα Πατ μπολ (Patball)

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@sppmedia.com

Το απόγευμα της Τετάρτης 15 Νοεμβρίου εγκαινιάστηκαν οι νέες αθλητικές εγκαταστάσεις του Σωματείου Αντισφαίρισης Ελαιών, που περιλαμβάνουν 2 γήπεδα Πάτελ (Padel) και 2 γήπεδα Πατ μπολ (Patball), τα πρώτα στο νησί μας.

Τα εγκαίνια τέλεσαν η Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Αθηνά Μιχαηλίδου και ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Αντισφαίρισης Ελαιών Γιώργος Επαμεινώνδας, αναφέρθηκε στην δράση του Συλλόγου, στις επιτυχίες των αθλητών του και γενικότερα στην σημαντική προσφορά του στην κυπριακή αντισφαίριση αλλά και στον αθλητισμό γενικότερα.

Ο κ. Επαμεινώνδας εξήγησε πως το Σωματείο Αντισφαίρισης Ελαιών λειτουργεί υπό τη νέα του μορφή, βάσει αλλαγών που έχουν επέλθει υπό το φως της νέας πολιτικής της κυβέρνησης για τα αθλητικά σωματεία. Το Σωματείο διαχώρισε τις εργασίες εκπαίδευσης του αθλήματος της αντισφαίρισης, οι οποίες έχουν πλέον αναληφθεί από ανεξάρτητο νομικό πρόσωπο, το οποίο έχει προχωρήσει στην καταχώρηση σχετικής αίτησης στον ΚΟΑ για έκδοση άδειας λειτουργίας ιδιωτικής αθλητικής σχολής αντισφαίρισης.

Βάσει των αλλαγών που έχουν γίνει στο Καταστατικό του Σωματείου Αντισφαίρισης Ελαιών, έχει αναδειχθεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο με Πρόεδρο, τον Γιώργο Επαμεινώνδα, την Ιωάννα Δημητρίου Αντιπρόεδρο, την Τζένη Παπαγεωργίου - Καρακάννα Γραμματέα, τον Παναγιώτη Καλό Ταμία και τον Πάρη Μουρατιάν μέλος.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Σωματείου Αντισφαίρισης Ελαιών, αναφέρθηκε στον Επίτιμο Πρόεδρο του Σωματείου, τον Φοίβο Ζαχαριάδη, Σύμβουλο του Προέδρου της Δημοκρατίας για τον Αθλητισμό από το 2017 μέχρι το 2023. Ο Φοίβος Ζαχαριάδης, ιδρυτής της Ακαδημίας και Πρόεδρος του Σωματείου από την ίδρυσή του, έχει αφιερώσει τη ζωή του στον αθλητισμό και στην αντισφαίριση, υπηρετώντας το άθλημα τόσο από θέσεις ευθύνης, όσο και ως διακεκριμένος αθλητής και προπονητής.

Κλείνοντας ο κ. Επαμεινώνδας ευχαρίστησε τους χορηγούς που διαχρονικά στήριζαν το Σωματείο Αντισφαίρισης Ελαιών στις διάφορες διοργανώσεις και τις Δασικές Βιομηχανίες Κύπρου, που ήταν ο χορηγός των εγκαινίων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση