ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τένις: Τα πήρε όλα η Άντρεα

Η νεαρή πρωταθλήτρια ήταν νικήτρια σε Μονά και Διπλά τόσο στα 14άρια όσο και στα 16άρια!

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@sppmedia.com

Ολοκληρώνεται το απόγευμα της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου, με τη διεξαγωγή τριών τελικών στο Εθνικό Κέντρο Τένις, το Εθνικό πρωτάθλημα (National) που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Φώτου Φωτιάδη.

Είναι το πρώτο χρονικά πρωτάθλημα που διοργανώνει η Ομοσπονδία Αντισφαίρισης Κύπρου και ίσως το σημαντικότερο της σεζόν. Ήταν ανοιχτό σε όλους τους αθλητές και όχι μόνο στους πρώτους ανά ηλικία.

Στο πρωτάθλημα που η πρώτη του φάση διοργανώθηκε στα γήπεδα των Ακαδημιών Ηροδότου και Ομίλου Αντισφαίρισης Αμμοχώστου, διοργανώθηκαν συναντήσεις σε 19 κατηγορίες Ανδρών/Γυναικών/Αγοριών/Κοριτσιών με τη συμμετοχή 190 αντισφαιριστών.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η κατάκτηση τεσσάρων τίτλων από την Άντρεα Γεωργίου Παπακυριακού αφού ήταν νικήτρια σε Μονά και Διπλά τόσο στα 14άρια όσο και στα 16άρια.

Στην κατηγορία GD14 είχε ως παρτενέρ την Βαλέρια Καμίνσκαγια (φιναλίστ στο Μονό) και στην κατηγορία GD16 την Μέριλιν Σεραφείδου.

Αναλυτικά οι επιτυχίες της Άντρεας που μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε κλείσει τα 12 της χρόνια:

GS14 Γεωργίου Παπακυριακού Άντρεα Vs Καμίνσκαγια Βαλέρια 2-0 (6-1, 6-1)

GD14 Γεωργίου Παπακυριακού Άντρεα / Καμίνσκαγια Βαλέρια Vs Σεραφείδου Μέριλιν / Τιτοπούλου Χρύσα Μάιρα 2-1 (2-4, 4-1, 10-1)

GS16 Γεωργίου Παπακυριακού Άντρεα Vs Γρηγορίου Θέα 2-0 (6-0, 6-0)

GD16 Γεωργίου Παπακυριακού Άντρεα / Μέριλιν Σεραφείδου Vs Ευθυμίου Αναστασία / Κυπριανού Μαρία Χαρά 2-0 (6-4, 6-4).

Με τις νέες επιτυχίες της η νεαρή πρωταθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Αμμοχώστου στην Λεμεσό, απέδειξε για μια ακόμα φορά το ταλέντο και την σταθερή βελτίωση της και έδειξε πως είναι ικανή να φέρει στην Κύπρο μας και επιτυχίες από διεθνή Τουρνουά στο εξωτερικό.

Το μέλλον της ανήκει γιατί διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που απαιτούνται για μια σπουδαία, διεθνή, καριέρα. Φτάνει βέβαια να έχει τις ευκαιρίες συμμετοχής σε μεγάλα Τουρνουά του εξωτερικού που θα την βοηθήσουν να ανέβει επίπεδο αξιοποιώντας το γνήσιο ταλέντο της. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση