ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τένις: Πρώτος βαθμός στο ATP για τον Στυλιανό Χριστοδούλου!

Η μεγαλύτερη επιτυχία του 16χρονου πρωταθλητή της Masters Tennis Academy

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@sppmedia.com

Το πρώτο του ATP βαθμό κέρδισε σήμερα ο 16χρονος πρωταθλητής της «Masters Tennis Academy», Στυλιανός Χριστοδούλου. Είναι ασφαλώς η μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα του που δείχνει και την πολύ καλή προοπτική του.

Η πρώτη νίκη σε Τουρνουά $15,000 Men's Futures

Ο Στυλιανός συμμετέχει σε Τουρνουά $15,000 Men's Futures που γίνεται στο Σαρμ ελ Σέιχ της Αιγύπτου. Σε ένα δύσκολο αγώνα που κράτησε 2,5 ώρες νίκησε με 2-1 τον Αιγύπτιο πρωταθλητή. Έχασε το πρώτο σετ με 6-4 και κέρδισε τα άλλα δύο με 6-4 και 6-3 αντίστοιχα.

Για να μπει στο κυρίως ταμπλό επικράτησε σε τρεις αγώνες στην προκριματική φάση. Ο Κύπριος ταλαντούχος αντισφαιριστής είναι ο μικρότερος σε ηλικία αθλητής στην διοργάνωση. Οι αντίπαλοι του είναι όλοι αρκετά χρόνια μεγαλύτεροι του.

Το δεύτερο μεγάλο Τουρνουά του

Είναι το δεύτερο τουρνουά ανδρών ($15,000 Men's Futures) που συμμετέχει ο νεαρός πρωταθλητής μας ο οποίος είχε πάρει το βάπτισμα του πυρός σε διεθνείς διοργανώσεις αντρών, στο Τουρνουά που έγινε στο Κατάρ.

Έτοιμος για πολύ μεγάλα πράγματα

Η σεζόν αυτή είναι εξαιρετική για τον Στυλιανό Χριστοδούλου που προχωρεί σταθερά από επιτυχία σε επιτυχία και στην καταξίωση. Ο νεαρός Τενίστας κέρδισε όλους τους εγχώριους τίτλους και άνοιξε τα φτερά του για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.

Όλο και ψηλότερα

Υπό τις οδηγίες του καταξιωμένου προπονητή Γιάννου Χατζηγεωργίου, ο Στυλιανός Χριστοδούλου διαγράφει μια σταθερά ανοδική πορεία, ανεβάζοντας συνεχώς τη θέση του στην παγκόσμια κατάταξη.

Έχει το ταλέντο και την θέληση

Ο νεαρός ταλαντούχος τενίστας έχει όλα τα εχέγγυα να προχωρήσει και να πετύχει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον, έχοντας τη μεγάλη προοπτική να γίνει το επόμενο λαμπερό αστέρι της κυπριακής αντισφαίρισης, φτάνει να συνεχίσει προσγειωμένος τη σκληρή δουλειά.

Η ευαισθητοποίηση των χορηγών

Έχει πάντως αφοσιωθεί στο Τένις και αποφάσισε να προχωρήσει καθαρά επαγγελματικά συμμετέχοντας σε πολλά μεγάλα Τουρνουά στο εξωτερικό. Βέβαια απαραίτητη προϋπόθεσα είναι να εξασφαλίσει χορηγούς που θα στηρίξουν οικονομικά την επαγγελματική καριέρα που θέλει να κάνει.

Όπως μας είπε και ο προπονητής του Γιάννος Χατζηγεωργίου, ο Στυλιανός έχει την θέληση και το ταλέντο για να φτάσει ψηλά φτάνει να ευαισθητοποιηθούν κάποιες εταιρείες που δίνουν αθλητικές χορηγίες και να τον στηρίξουν για να ζήσει τα όνειρα του.

Οι επόμενοι αγώνες του

Στις 8 Νοεμβρίου σε Τουρνουά της «Masters Tennis Academy», θ’ αγωνιστεί στην Κατηγορία 3, Juniors U18. Στην συνέχεια θα ταξιδέψει με τον προπονητή του Γιάννο Χατζηγεωργίου στο Ηράκλειο για να συμμετάσχει σε Τουρνουά $15,000 Men's Futures.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση