ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τένις: Η εντυπωσιακή επιστροφή του Στυλιανού Χριστοδούλου

Έχασε στον ημιτελικό τουρνουά ITF Futures 15 χιλιάδων δολαρίων στο Σαρμ Ελ Σέιχ στην Αίγυπτο

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@sppmedia.com

Στην επιστροφή του σε μεγάλες διοργανώσεις στο εξωτερικό, μετά από έξι μήνες, λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων, ο 19χρονος πρωταθλητής της Masters Tennis Academy, Στυλιανός Χριστοδούλου, έδειξε να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έτοιμος για πολύ μεγαλύτερες επιτυχίες.

Ο πρωταθλητής μας συμμετείχε τις προηγούμενές μέρες, σε Τουρνουά ITF Futures 15 χιλιάδων δολαρίων στο Σαρμ Ελ Σέιχ, στην Αίγυπτο. Με πολύ καλές εμφανίσεις έφτασε μέχρι τον ημιτελικό, που διεξάχθηκε το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου. Κόντρα στον Άγγλο αντίπαλο του, έδειξε τις αρετές του, αλλά έχασε λόγω τραυματισμού.

Ήταν ένας ισοδύναμος αγώνας. Στο 1ο σετ ο Στυλιανός κέρδιζε 5-3 αλλά έχασε με 7-6. Κέρδισε 6-4 το 2ο σετ. Στο 3ο σετ ένιωσε νωρίς ενοχλήσεις στο χέρι. Ζήτησε ιατρικό τάιμ άουτ. Έχασε τελικά 6-2.

Ο νεαρός πρωταθλητής της Masters Tennis Academy, θα παραμείνει στην Αίγυπτο και θα συμμετάσχει σε νέο Τουρνουά ITF Futures 15 χιλιάδων δολαρίων με στόχο να το κατακτήσει.

Γιάννος Χατζηγεωργίου: «Θα έρθουν πολλές, μεγάλες, επιτυχίες»

Ο προπονητής του Στυλιανού, Γιάννος Χατζηγεωργίου, περιμένει ότι πολύ σύντομα θα έρθουν μεγαλύτερες επιτυχίες για τον 19χρονο πρωταθλητή μας.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την επάνοδο του Στυλιανού σε μεγάλα Τουρνουά στο εξωτερικό. Λόγω της στρατιωτικής του θητείας, δεν μπορούσε να ταξιδέψει το τελευταίο εξάμηνο. Ειλικρινά δεν περιμέναμε τόσο καλά αποτελέσματα μετά από εξάμηνη αποχή.

Αφού ολοκληρώσει την στρατιωτική του θητεία, σε 2 περίπου μήνες, θ’ αρχίσει να λαμβάνει μέρος, πολύ πιο συχνά, σε μεγάλα Τουρνουά. Είμαι σίγουρος ότι θα αρχίσει να παίζει ακόμα καλύτερα και θα έρθουν πολλές, μεγάλες, επιτυχίες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση