ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τένις: Πρωτιά στο Ισραήλ με ευκολία!

Εντυπωσίασε η ομάδα μας Κατηγορίας 12 χρόνων στο Family Lippy Tournament στη Χάιφα

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@sppmedia.com

Πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις η ομάδα Αντισφαίρισης της Κύπρου μας, Κατηγορίας 12 χρόνων, κατέκτησε την πρώτη θέση στο Family Lippy Tournament νικώντας στον τελικό με 4-2 την ομάδα του Ισραήλ.

Η διοργάνωση ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή 5 Μαρτίου στο υπέροχο Κέντρο Τένις και Εκπαίδευσης στη Χάιφα. Θα ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο 11 Μαρτίου με την διεξαγωγή των ημιτελικών και των τελικών στο μονό.

Την Κύπρο μας εκπροσώπησαν δύο κορίτσια και δύο αγόρια, οι Άντρεα Γεωργίου Παπακυριάκου, Χρύσα Μάϊρα Τιτοπούλου, Βασίλης Βραχίμης και Άθως Καρακατσάνης. Προπονητής της κυπριακής ομάδας είναι ο Χρίστος Καραμαλλάκης.

Η τετράδα των μικρών πρωταθλητών μας είχε εξαιρετικά αποτελέσματα παίρνοντας συγχαρητήρια και από τους οικοδεσπότες αλλά και από τους υπεύθυνους όλων των χωρών που συμμετείχαν.

Πριν τον τελικό με το Ισραήλ οι δωδεκάχρονοι αντισφαιριστές μας αντιμετώπισαν τους αθλητές από το Ουζμπεκιστάν, την Βουλγαρία και την Ιταλία κερδίζοντας όλους τους αγώνες τους με χαρακτηριστική ευκολία 6 – 0 τόσο στα μονά όσο και στα διπλά!

Η τελική κατάταξη των 8 χωρών:

Κύπρος

Ισραήλ

Ουκρανία

Ουζμπεκιστάν

Μολδαβία

Βουλγαρία

Τουρκμενιστάν

Ιταλία 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση