ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Άρχισε το Παγκύπριο Πρωτάθλημα της Masters Academy

Από την Παρασκευή 20 Αυγούστου ξεκίνησε στην Ακαδημία Masters, το παγκύπριο πρωτάθλημα

Από την Παρασκευή 20 Αυγούστου ξεκίνησε στην Ακαδημία Masters, το παγκύπριο πρωτάθλημα που διοργανώνει η ακαδημία που εδρεύει στο Στρόβολο, και είναι κατηγορίας Grade 1. Πρόκειται για το τελευταίο παγκύπριο πρωτάθλημα για το καλοκαίρι, αφού οι αμέσως επόμενες εγχώριες διοργανώσεις αφορούν σε διεθνή πρωταθλήματα.

Στο πρωτάθλημα της Ακαδημίας Masters oι συμμετοχές έφτασαν τις 129 (170 entries) και σε αυτό θα διεξαχθούν αναμετρήσεις σε 15 ηλικιακές κατηγορίες.

Στην κατηγορία των Ανδρών το Νο1 του ταμπλό είναι ο «γηπεδούχος» Στυλιανός Χριστοδούλου και ακολουθούν οι Παύλος Παρσών, Χρίστος Χατζηγεωργίου και Λάμπρος Παντζαρής. Η παρουσία επίσης από το σύνολο των 13 συμμετοχών ονομάτων όπως του Κρίστοφερ Κουτρουζά και του Σέργιου Κύζα καθιστούν αρκετά ενδιαφέρουσα την εξέλιξη της.

Οι περισσότερες συμμετοχές καταγράφονται για άλλη μια φορά στην μικρή κατηγορία των αγοριών BS12 (37), και ακολουθούν η BS14 (20) και BS16 (16).

Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών οι αγώνες θα αρχίζουν καθημερινά στις 16.30 το απόγευμα. Το Σαββατοκυρίακο έχουν προγραμματιστεί και πρωινοί αγώνες που θα αρχίζουν στις 8.30, και μετά τη μεσημβρινή διακοπή θα επαναρχίζουν το απόγευμα.

Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 28 Αυγούστου.

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση