ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Hellenic Bank Masters Tennis Academy U14 Tennis Europe

Με την συμμετοχή 120 αθλητών από 18 χώρες

Μεγάλη επιτυχία για την κυπριακή Αντισφαίριση είναι η διοργάνωση του διεθνές τουρνουά Hellenic Bank Masters Tennis Academy U14 της Tennis Europe που διεξάγεται αυτή την εβδομάδα στην Ακαδημία Masters Tennis Academy στον Στρόβολο.

Το Σαββατοκυρίακο 17 και 18 Απριλίου έγιναν οι προκριματικοί. Το Τουρνουά ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 19/4 και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 24 Απριλίου.

Στην διοργάνωση συμμετέχουν 120 αγόρια και κορίτσια από 18 διαφορετικές χώρες. Νούμερο 1 στο ταμπλό των κοριτσιών είναι η Κύπρια Άννα Δεμιρτζή και νούμερο 1 στο ταμπλό των αγοριών είναι ο Ηρακλής Καλάνοφ ο οποίος έχει κυπριακή υπηκοότητα.

Την διάκριση θα διεκδικήσουν και κάποια πολύ ταλαντούχα παιδιά της Masters Tennis Academy.

Η όλη διοργάνωση είναι υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Κύπρου αλλά και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης.

Το Τουρνουά Hellenic Bank Masters Tennis Academy U14 Tennis Europe, δίνει βαθμούς στην Ευρωπαϊκή βαθμολογία των νεαρών αθλητών.

Ο υπεύθυνος για την διοργάνωση Γιάννος Χατζηγεωργίου δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την μεγάλη συμμετοχή αθλητών από 18 χώρες πατά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας.

Οι διοργανωτές έχουν μεριμνήσει και θα γίνονται καθημερινά rapid test για όλους τους συμμετέχοντες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση