ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έλαμψαν τα αστέρια της Masters Tennis Academy

Μεγάλες επιτυχίες των αθλητών της «Ακαδημίας των πρωταθλητών» στο Πρωτάθλημα tennis Europe U16 στο Eleon

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@sppmedia.com

Οι αθλητές της Masters Tennis Academy, κυριάρχησαν στο Πρωτάθλημα tennis Europe U16 στο Eleon Tennis Club που διεξάχθηκε την περασμένη εβδομάδα. Ο τελικός έγινε χθες Σάββατο (14/10) με 2 αθλητές της Masters Tennis Academy, τον Κωνσταντίνο Μεγάλεμο και τον Αχιλλέα Μακρή. Νικητής ήταν ο Κωνσταντίνος Μεγάλεμος. Οι δύο πρωταθλητές, ο Μεγάλεμος και ο Μακρής κέρδισαν και τη κατηγορία του διπλού.

Χαρακτηριστικό της κυριαρχίας αθλητών της Masters Tennis Academy, είναι και συμμετοχή στα προημιτελικά τεσσάρων αθλητών της, των, Κωνσταντίνος Μεγάλεμος, Αχιλλέας Μακρής, Μάρκος Ιακωβίδης και Ανδριανός Κυριακίδης.

Στα ημιτελικά οι τρεις από τους 4 αθλητές ήταν αθλητές της «Ακαδημίας των πρωταθλητών» όπως πολύ εύστοχα αναφέρεται στους κύκλους του Τένις, η Masters Tennis Academy. Συγκεκριμένα στα ημιτελικά συμμετείχαν οι Κωνσταντίνος Μεγάλεμος, Αχιλλέας Μακρής και ο Ανδριανός Κυριακίδης, με τους δύο πρώτους να συνθέτουν το ζευγάρι του τελικού.

Ο Γιάννος Χατζηγεωργίου μπορεί να αισθάνεται πολύ περήφανος για την εξαιρετική δουλειά που επιτελείται στην Masters Tennis Academy από τον ίδιο και το μεγάλο, ποιοτικό τεχνικό επιτελείο αποτελούμενο από προπονητές που αγαπούν το άθλημα και δημιουργούν, με σκληρή δουλειά και προγραμματισμό, πρωταθλητές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση