ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Προπονητικά προγράμματα Beach Tennis

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Όμιλος Παράκτιας Αντισφαίρισης Λεμεσού, μέλος της ΟΑΚ, ιδρύθηκε πριν 10 χρόνια με σκοπό να προωθήσει το άθλημα του Beach Tennis στη Κύπρο, να βοηθήσει στη δημιουργία αθλητικών χώρων σε όλες τις Επαρχίες, να διοργανώνει Διεθνή και Παγκύπρια Πρωταθλήματα και φυσικά να δημιουργήσει Εθνική Ομάδα που να αντιπροσωπεύει την Κύπρο στο εξωτερικό. 

Από της ανάληψης του αθλήματος από την ITF η Κύπρος συμμετέχει ανελλιπώς στα Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα Beach Tennis με μεγάλη επιτυχία .

Ήδη έχουν δημιουργηθεί ακόμα δύο Όμιλοι στη Λάρνακα και Λευκωσία με αποτέλεσμα να διοργανώνονται γύρω στα 10 Διεθνή Πρωταθλήματα στην Κύπρο.

Έχουν διοργανωθεί Σεμινάρια Επιδιαιτησίας και Προπονητικά όπου 9 αθλητές μας έχουν περάσει το Level 1 και 5 το Level2 της Ιταλικής Ομοσπονδίας Τένις /Beach Tennis. 

Γίνεται προσπάθεια από την ITF το Beach Tennis να γίνει Ολυμπιακό άθλημα.

Από το 2016 στο παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διοργανώνεται στη Μόσχα συμμετέχουν και ομάδες Junior u14.

Η Επιτροπή Beach Tennis της ΟΑΚ αποφάσισε στα 3 πρώτα Διεθνή Πρωταθλήματα που θα διοργανώσει να συμπεριλάβει και πρωτάθλημα Junior U14 (Ηλικίες μέχρι 7/2004 στο Διπλό Αγοριών & Κοριτσιών).

Ο Όμιλος Λεμεσού, στην προσπάθεια του να προετοιμάσει όσο το δυνατό καλύτερα αθλητές για τα πρωταθλήματα, αποφάσισε να διοργανώσει από τις αρχές Μαρτίου κάθε Σάββατο και Κυριακή προπονητικά προγράμματα, σε ομάδες των 4 μαθητών όλων των ηλικιών.


Τα δίδακτρα για τις προπονήσεις σε ομάδες των 4 μαθητών έχουν οριστεί στα 7 Ευρώ την ώρα. Οι πρώτες δυο προπονήσεις θα προσφερθούν δωρεάν από τον όμιλο .

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα
99 632430 (Κυριάκος Ζήσιμος) και 99 612852 (Νάντια Κάσινου).

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση