ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τσολάκης: «Παίρνουν τα χρήματα και τα χρησιμοποιούν για άλλες ανάγκες του ΚΟΑ»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο προέδρος του ΓΣΟ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τον Πανίκο Κωνσταντίνος, μίλησε ο πρόεδρος του ΓΣΟ, Κυριάκος Τσολάκης.

Αναλυτικά:

«Ίσως κάνουμε συνεργασία με κάποιους οργανισμούς, ίσως χρειαστεί να κάνουμε κάποιες ενέργειες ούτως ώστε να μην μείνει αυτός ο χώρος των 100 χιλιάδων μέτρων αναξιοποίητος. Θα συνεχίσουμε την ιστορία του ΓΣΟ με τους αθλητές μας, θα χρησιμοποιήσουμε το Τσίρειο για τον κλασικό στίβο και όπως είπε ο ΚΟΑ θα προσπαθήσει όπως θεωρείται το δεύτερο εθνικό στάδιο στίβου».

Αν θα γίνονται αγώνες ποδοσφαίρου στο Τσίρειο: «Θα δούμε τις δυνατότητες να παραμείνει, δεν θα κατεδαφίσουμε το γήπεδο. Αν υπάρχει πρόθεση από κάποια ομάδα να αγωνίζεται εκεί θα το δούμε. Πρώτιστος στόχος μας είναι να αξιολογήσουμε και να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες μας για το γυμναστικό σύλλογο.

Αν πήραν τα λεφτά που περιμέναν από το κράτος: «Περιμένουμε δυστυχώς. Δεν τα πήραμε, κάναμε αυτά που μας υποχρέωσε η ασφαλιστική εταιρεία με την επιδιόρθωση καμερών ασφάλειας και την ανύψωση του κάγκελου. Όσον αφορά τις κάμερες μας ενημέρωσε ο ΚΟΑ ότι θα καλύψει τις δαπάνες, για τα υπόλοιπα περιμένουμε την έγκριση από τον ΚΟΑ. Σχετικά με το ποσό που αποφάσισε η κυβέρνηση να παραχωρήσει για την επιδιόρθωση των κερκίδων και του στεγάστρου, δυστυχώς κοροϊδευόμαστε. Τα παίρνουν τα χρήματα και τα χρησιμοποιούν για άλλες ανάγκες του ΚΟΑ. Ενώ είχε διευθετηθεί συνάντηση της ΚΟΕΑΣ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και παρότι ο Πρόεδρος μας είπε ότι θα συζητούσαμε για το Τσίρειο, έχουν αφαιρέσει από τη συνεδρία το Τσίρειο στάδιο. Μας είπε θα μας προσκαλούσε για να συζητήσουμε μόνο για το Τσίρειο. Παρά τις επανειλημμένες κλήσεις μας προς το Προεδρικό και παρότι ο Πρόεδρος μας υποσχέθηκε ότι θα πάμε και θα συζητήσουμε, δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχουμε ανταπόκριση».

«Εγκρίθηκε ένα ποσό 3,300.000 ευρώ, η προσφορά που αποδεχθήκαμε ήταν 3.900,000 ευρώ. Αφαιρέσαμε περίπου 250,000 ευρώ και έμεινε μια διαφορά γύρω στο 12%. Κανονικά έπρεπε άμεσα να μας δοθεί το πράσινο φως για να υπογράψουμε τα συμβόλαια», πρόσθεσε.

Αν αυτή η καθυστέρηση μπορεί να αλλάξει τη συμφωνία: «Αυτή η καθυστέρηση μπορεί να αλλάξει τη συμφωνία ναι, γιατί έληγε στις 28 Φεβρουαρίου. Προσπαθούμε να ανανεώσουμε την έγκριση της εγκριτικής για ακόμη ένα χρόνο».

Που είμαστε σήμερα: «Αναμένουμε απάντηση από το Προεδρικό για να μας καλέσει ο Πρόεδρος για να μιλήσουμε. Πρέπει να μας καλέσουν γιατί πρέπει να υπάρχει κονδύλι. Παρότι έμπαιναν στον ετήσιο προϋπολογισμό του ΚΟΑ τα λεφτά για το Τσίρειο στάδιο, ως δια μαγείας τα λεφτά μεταφέρονταν αλλού.

Ποιος έχει την ευθύνη για όλα αυτά: «Το κράτος και ο ΚΟΑ».

Καταλυτικό σχόλιο: «Το Τσίρειο στάδιο θα συνεχίσει να υπάρχει και σκοπός μας είναι να ανυψώσουμε τον κλασικό αθλητισμό εκεί που ανήκει».

Στίβος: Τελευταία Ενημέρωση