ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
23° Λευκωσία,
18 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

«Θα καλέσουμε τη Σιάλου να μιλήσουμε - Θα εξεταστεί η επιστολή της ΚΟΕ»

Δηλώσεις από τον πρόεδρο του ΚΟΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη στον ΣΠΟΡ FM 95.0

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο θέμα με την Άντρη Σιάλου και στη ξαφνική απομάκρυνση της από την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, κάτι που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από το περιβάλλον της πρώην πρωταθλήτριάς μας και από πολλούς αθλητές οι οποίοι τα βάζουν με την ΚΟΕ και τον πρόεδρό της Γιώργο Χρυσοστόμου.

Η Σιάλου είναι μέλος του ΚΟΑ και ήταν με απόσπαση στην ΚΟΕ όπως ανέφερε ο κ. Μιχαηλίδης, ο οποίος τόνισε ότι θα εξεταστεί το θέμα που προέκυψε μαζί με το υπόλοιπο Δ.Σ. του Οργανισμού, αφού ήθελε πρωτίστως να μελετήσει την επιστολή της Ολυμπιακής Επιτροπής στην οποία αναγράφονται οι λόγοι της απομάκρυνσής της.

Αρχικά είπε: «Εγώ είχα μια τηλεφωνική σύντομη ενημέρωση από τον πρόεδρο της ΚΟΕ. Ήθελε να με ενημερώσει μόλις πάρθηκε η απόφαση και εγώ του είπα δεν πρόκειται να το βάλω στο συμβούλιο μου, μέχρι να έχω γραπτή βεβαίωση και επιστολή στην οποία θα αναλύονται οι λόγοι. Θα ενημερώσω τους συναδέλφους και συνεργάτες στον ΚΟΑ να δούμε πως προχωράμε. Δεν είναι ευχάριστη εξέλιξη, όμως θα δούμε τους λόγους που τίθενται στην επιστολή και θα συζητήσουμε. Εμείς θέλουμε να αξιοποιήσουμε την Άντρη Σιάλου, είναι σημαντικό κεφάλαιο στον Αθλητισμό, θα την καλέσουμε να συζητήσουμε ό,τι τεθεί ως επιχείρημα και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας. Μια εμπιστευτική επιστολή ήρθε κοντά μου. Έχω το μοναδικό αντίγραφο, θα τη μελετήσω και θα δούμε πως θα προχωρήσουμε».

Για την πλούσια προσφορά της Σιάλου και αν επικοινώνησε με την ίδια, είπε: «Δεν έχω λόγο να διαφωνήσω, όμως, ως πρόεδρος του ΚΟΑ, πρέπει να μελετήσω τους λόγους που παρατίθενται. Ας μην προτρέχουμε. Δεν μπορώ να πετάξω την επιστολή στον κάλαθο. Θα δούμε τους λόγους και εδώ είμαστε να το συζητήσουμε. Εκτιμάμε την Άντρη, υπήρξε αθλήτρια υψηλού επιπέδου και θα δούμε το θέμα διεξοδικά. Δεν μίλησα μαζί της ακόμη για έναν και μοναδικό λόγο. Περίμενα να δω τους λόγους στην επιστολή της ΚΟΕ και όταν θα μιλήσω μαζί της να κάνουμε συζήτηση. Είναι πιο χρήσιμο να είχα την επιστολή πρωτίστως και ασφαλώς θα συζητήσω με την Άντρη».

Στίβος: Τελευταία Ενημέρωση