ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φωτοπούλου: «Ακόμη να συνειδητοποιήσω τί έχω κάνει»

Η δήλωση της μετά την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου

Απόλυτα ικανοποιημένη από την τεράστια επιτυχία της να κερδίσει το αργυρό μετάλλιο στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες στην Πολωνία δηλώνει η πρωταθλήτρια μας Ολίβια Φωτοπούλου.

Σε δήλωση της αναφέρει τα παρακάτω:
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για το πρώτο μου μετάλλιο σε Πανευρωπαικούς Αγώνες. Έχω δουλέψει αρκετά και προπονήθηκα πολύ σκληρά για να καταφέρω να βρίσκομαι και εγώ μέσα στα μετάλλια και ανάμεσα στους κορυφαίους του κόσμου. Ακόμη να συνειδητοποιήσω τί έχω κάνει και θεωρώ ότι είναι το πρώτο μεγάλο επίτευγμα της αθλητικής μου καριέρας. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου για τη άψογη συνεργασία που έχουμε και του ανθρώπους που είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζουν. Στην ομάδα έχω δώσει σε ατομικό επίπεδο 31 βαθμούς και σε ομαδικό με τη σκυτάλη άλλους 12 βαθμούς. Έχουμε καταφέρει να μείνουμε στη δεύτερη κατηγορία και θα ήθελα να συνχαρώ όλους τους συναθλητές μου για την προσπάθεια που έκαναν».
Η Ολίβια την Πέμπτη (22/6) έτρεξε τα 200μ. σε 22.71, κατέγραψε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο από όλες τις Κατηγορίες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων, με αποτέλεσμα να κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο.
Νικήτρια των 200μ. ήταν η Ολλανδή Λίκε Κλάφερ, η οποία κατέρριψε την ατομική της επίδοση με 22.46 (+1,2 μ/δ), ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε η Βρετανίδα Μπιάνκα Γουίλιαμς με 22.76.

Στίβος: Τελευταία Ενημέρωση