ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Οι ευχαριστίες του Παρέλλη

10ος στον κόσμο ο Κύπριος αθλητής

Ο Απόστολος Παρέλλης, με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δήλωσε πως ήταν μια μεγάλη επιτυχία η 10η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Λονδίνο και ευχαρίστησε τους χορηγούς και την οικογένεια του. Ήταν μια από τις σημαντικότερες επιτυχίες της μεγάλης καριέρας του αυτή  για τον Απόστολο Παρέλλη.

Ο 32χρονος αθλητής του ΓΣΠ  κατετάγη δέκατος στον κόσμο, στον τελικό της Δισκοβολίας του 16ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου, που διεξάγεται στο Λονδίνο. Έτσι, μετά την έκτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνο το 2015 και την όγδοη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016, ο Παρέλλης υπογράμμισε για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι  πως βρίσκεται στην ελίτ της Δισκοβολίας, παγκοσμίως. 

Αναλυτικά τι δήλωσε:

Σας χαιρετώ από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου έχοντας στις αποσκεύες μου για την επιστοφή στην Κύπρο την 10η θέση!!!

Πάντα θα προσπαθώ για το καλύτερο και πάντα θα δουλεύω σκληρά για όσο κάνω αυτό που αγαπώ. Σε μια πολύ δύσκολη χρονιά ο στόχος μου να βρίσκομαι για ακόμα μια φορά στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος είναι γεγονός. Ακόμα πιο μεγάλη επιτυχία είναι να μπορείς να βρίσκεσαι συνέχεια σε ψηλό επίπεδο και να υλοποιείς τους στόχους σου. Νιώθω δυνατός και τώρα κοιτάζω τους στόχους του 2018.

Ευχαριστώ την οικογένεια μου που πάντα βρίσκεται στο πλεύρο μου. Τους φίλους μου και όλους εσας που με στηρίζεται με όλα τα υπέροχα μηνύματα σας.
Τέλος, τους χορηγούς μου που με στηρίζουν διαχρονικά. Το μεγάλο μου χορηγό ΟΠΑΠ Κύπρου, επίσης την Nike και τα συμπληρώματα διατροφής Sci-Μx όπως και τους υποστηρικτές μου το Eshop For Sports και τα Presse Café.

Use #TeamParellis to show me how big is my team. To Instagram TwitterFacebook.

#London2017 #iaafwords #iaafworldchampionship #London #discus

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στίβος: Τελευταία Ενημέρωση