ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race θα έχει ξανά τη σφραγίδα του Ιδρύματος Andrey & Julia Dashin’s Foundation

Στόχος της διαδρομής είναι να αποτελέσει μία όμορφη γιορτή υγείας και φυσικής κατάστασης, τρέχοντας δίπλα στη θάλασσα

Ο Δρόμος Νεολαίας του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού έχει τη σφραγίδα του Ιδρύματος Andrey & Julia Dashin’s Foundation, για ακόμη μία χρονιά.

Ο Andrey & Julia Dashin’s Foundation Δρόμος Νεολαίας είναι μια πραγματική φιέστα για παιδιά 6-11 ετών που τα ενθαρρύνει να υιοθετήσουν ένα πιο υγιεινό και ενεργό τρόπο ζωής από νεαρή ηλικία, ενώ επιτρέπει σε όλους να ζήσουν την εμπειρία της μεγαλύτερης δρομικής εκδήλωσης.

Στόχος της διαδρομής, που είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά, είναι να αποτελέσει μία όμορφη γιορτή υγείας και φυσικής κατάστασης, τρέχοντας δίπλα στη θάλασσα.

Ίδρυμα Andrey & Julia Dashin

Το Andrey & Julia Dashin’s Foundation, ένα μη-κυβερνητικό, μη-κερδοσκοπικό ίδρυμα, ιδρύθηκε το 2014 από τον Aντρέι και την Τζούλια Ντασίν για να υποστηρίξει την τοπική κοινότητα της Κύπρου και να παρέχει βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη. Σκοπός τους είναι να συνεχίσουν την εκπλήρωση του φιλανθρωπικού τους έργου στο νησί.

Έχοντας πρωταρχικά στο επίκεντρο τα παιδιά, το Ίδρυμα έχει χρηματοδοτήσει μια πληθώρα φιλανθρωπικών έργων σε όλο το νησί, συμπεριλαμβανομένων διαφόρων μη-κερδοσκοπικών πολιτιστικών, εκπαιδευτικών και αθλητικών εκδηλώσεων.

ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού, αναμένεται να φιλοξενήσει και φέτος χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό το διήμερο 18 και 19 Μαρτίου 2023.

Με σημείο εκκίνησης το Μόλο Λεμεσού, ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού επιφυλάσσει ένα έντονο αγωνιστικό πρόγραμμα με 6 διαφορετικές διαδρομές καλώντας δρομείς όλων των ηλικιών και επιδόσεων να λάβουν μέρος στη μεγαλύτερη δρομική διοργάνωση του νησιού.

Το Σάββατο 18 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο Primetel Εταιρικός δρόμος 5 χλμ, ο οποίος δίνει την ευκαιρία σε οργανωμένα σύνολα (ομάδες και εταιρείες) να δοκιμάσουν τα όρια τους, να διασκεδάσουν, να γίνουν ένα! Την ίδια ημέρα εκατοντάδες παιδιά θα ζήσουν την εμπειρία της συμμετοχής και θα απολαύσουν μία υπέροχη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα μέσα από τον Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race 1 χλμ!

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής 19 Μαρτίου περιλαμβάνει διαδρομές που προσελκύουν κάθε χρόνο αθλητές υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο. Πρόκειται για το Μαραθώνιο Δρόμο 42 χλμ, το Muskita Ημι-Μαραθώνιο Δρόμο 21 χλμ, τον Petrolina Δρόμο Ενέργειας 10 χλμ και τον Ατομικό Δρόμο 5χλμ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:

https://www.limassolmarathon.com

 

 

 

Στίβος: Τελευταία Ενημέρωση