ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κορυφαία νεάνιδα στον κόσμο η Στυλιάνα Ιωαννίδου!

Σπουδαία επίδοση από τη νεαρή αθλήτρια

24sports team

info@24sports.com.cy

Την μέχρι πρότινος κορυφαία επίδοσή της ξεπέρασε με το... καλημέρα η Στυλιάνα Ιωαννίδου, η οποία έλαβε μέρος στην αθλητική ημερίδα στίβου που διοργάνωσε η ΚΟΕΑΣ στη Λεμεσό (Λανίτειο) και ξεπέρασε το 1.86μ. στο αγώνισμα του άλματος εις ύψος.

Η 18χρονη αθλήτρια του Γιώργου Αποστολίδη, μόλις στον δεύτερο αγώνα της για την φετινή σεζόν, πέτυχε το άλμα της χωρίς αποτυχημένη προσπάθεια, αφότου προηγουμένως ο πήχης είχε τοποθετηθεί στο 1.64μ.

Με την επίδοσή της αυτή, η νεαρή Κύπρια, είναι η κορυφαία άλτρια Κ20 φέτος στον κόσμο, αφού μέχρι στιγμής την πρωτιά κατείχε η Αυστραλιανή, Τζόσι Τέιλορ με 1.85μ.

Μάλιστα, η αθλήτρια μας απέχει ένα μόλις εκατοστό από το Παγκύπριο ρεκόρ νεανίδων, που κατέχει η Λεοντία Καλλένου από τους Μεσογειακούς αγώνες του 2013.

Να σημειωθεί πως η Ιωαννίδου έχει εξασφαλισμένη τη συμμετοχή της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20 στο Ταλίν της Εσθονίας, ενώ του χρόνου θα διασχίσει τον Ατλαντικό Ωκεανό για να μεταβεί στο πανεπιστήμιο της Τζιόρτζια των ΗΠΑ για σπουδές, εκεί όπου αρχιπροπονητής είναι ο Πέτρος Κυπριανού.

Στίβος: Τελευταία Ενημέρωση