ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μια ανάσα από νέο παγκύπριο ρεκόρ η Στυλιάνα

Λίγο έλειψε να περάσει τα 1.83μ

Η Στυλιάνα Ιωαννίδου «πέταξε» για ακόμα μια φορά στα ουράνια επιχειρώντας να καταρρίψει το δικό της ατομικό αλλά και παγκύπριο ρεκόρ (1.82μ) της κατηγορίας U-18, ανεβάζοντας τον πήχη στα 1.83μ.

Στους παγκύπριους αγώνες στίβου που διεξήχθησαν την Δευτέρα (03/08/20) στο Γ.Σ.Π, η νεαρή αθλήτρια του άλματος εις ύψος κατέκτησε την πρώτη θέση. Η Ιωαννίδου χρειάστηκε δύο προσπάθειες για να ξεπεράσει τα 1.76μ ωστόσο πέρασε με επιτυχία τα 1.79μ και μάλιστα με αρκετή άνεση.

Στη συνέχεια πήρε την απόφαση να βάλει τον πήχη πολύ...ψηλά και συγκεκριμένα στα 1.83μ. Έκανε το άλμα όμως στο κατέβασμα της δεν τα κατάφερε και έριξε τον πήχη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αθλήτρια του Γιώργου Αποστολίδη, είχε φτάσει τα 1.82μ στην ημερίδα στίβου της Λεμεσού η οποία και καταγράφεται ως η 2η καλύτερη φετινή επίδοση U-18 σε όλο τον κόσμο.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που φτάνει τα 1.82μ αφού το είχε ξανά κάνει στους Βαλκανικούς αγώνες κλειστού στίβου στην Τουρκία, τον Φεβρουάριο του 2020.

Την ερχόμενη Πέμπτη (06/08/20) η Ιωαννίδου θα ριχτεί ξανά στη μάχη, στους αγώνες που θα διεξαχθούν στο Γ.Σ.Π οπότε δεν αποκλείεται να δούμε το δικό της παγκύπριο ρεκόρ να καταρρίπτεται...

Το μόνο σίγουρο είναι πως το μέλλον της διαγράφεται λαμπρό…

Στίβος: Τελευταία Ενημέρωση