ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φωτοπούλου: Με στόχο το Παγκόσμιο στην Ουγγαρία

Σε φουλ πρόγραμμα προπονήσεων βρίσκονται αυτή την περίοδο οι δίδυμες αδελφές και πρωταθλήτριες μας στον στίβο, Ολίβια και Φιλίππα Φωτοπούλου. Μετά από μία πολύ ενδιαφέρουσα σεζόν στον κλειστό στίβο, ο ανοικτός είναι προ των πυλών, με την Ολίβια να βρίσκεται στην Αθήνα όπου προπονείται υπό τις οδηγίες του Κώστα Βογιατζάκη.

Μέχρι στιγμής τα πάντα πηγαίνουν σύμφωνα με τον προγραμματισμό, πέτυχε τον πρώτο στόχο να πάει στο Ευρωπαϊκό Κλειστού, το οποίο έγινε στην «Ατακόι Αρένα» της Κωνσταντινούπολης. Οι καλοκαιρινοί αγώνες θα έχουν ως φινάλε το Παγκόσμιο της Βουδαπέστης που είναι και ο μεγάλος στόχος της.

Η Ολίβια Φωτοπούλου, παράλληλα με τις σκληρές προπονήσεις τηςτελείωσε το μάστερ της Biotechnology of Human assisted reproduction and Embryology με άριστα!!!

"Είμα πολύ χαρούμενη που ολοκλήρωσα το μάστερ μου. Ήταν μια διαδικασία που έτρεχε παράλληλα με την προπόνηση μου και πλέον είμαι πανέτοιμη για τους αγώνες του ανοικτού στίβου" μας δήλωσε η Ολίβια Φωτοπούλου.

Από την άλλη πλευρά η πρωταθλήτρια μας στο μήκος Φίλιππα Φωτοπούλου, με τα 6,79μ., που κατέγραψε στις 25 Μαΐου 2022 στην Καλλιθέα έχει στόχο μέσα από την προετοιμασία της να βρεθεί στην καλύτερη κατάσταση στο ξεκίνημα των αγώνων της στον ανοικτό.

Τους τελευταίους μήνες η Φίλιππα άφησε τη Βαλένθια και πλέον έχει ως βάση της την Αθήνα και προπονείται με τον Φώτη Στεφανή.

«Αυτό το διάστημα επικεντρωνόμαστε στην προπόνηση έτσι ώστε να έρθουν ακόμα μεγαλύτερα άλματα» μας δήλωσε η Φιλίππα που και αυτή βρέθηκε στο Ευρωπαικό κλειστού της Κωνσταντινούπολης και έχει στόχο το Παγκόσμιο της Βουδαπέστης.

Οι δύο πρωταθλήτριες μας είναι δεδομένο ότι θα παρουσιαστούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για τα μεγάλα ραντεβού του ανοικτού στίβου και μέσα στο επόμενο διάστημα θα προκύψει το οριστικό πρόγραμμα των αγώνων που θα πάρουν μέρος.

Στίβος: Τελευταία Ενημέρωση