ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φοίβος: «Απαράδεκτη η συμπεριφορά του κ. Γιαννουλάκη»

Η τοποθέτηση του Γενικού Διευθυντή του ΓΣΠ για το θέμα με την προπόνηση του Μίλαν Τραίκοβιτς

Με μια μακροσκελή επιστολή ο Γενικός Διευθυντής του ΓΣΠ Φοίβος Κωνσταντινίδης αναφέρεται στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την προπόνηση του Μίλαν Τραϊκοβιτς.

Αναλυτικά:

Κύριοι,

Γράφω σε σχέση με σημερινά δημοσιεύματας ιστοσελίδων σε σχέση με την προπόνηση του Μίλαν Τραίκοβιτς στο στάδιο ΓΣΠ στη Λευκωσία για αποκατάσταση της πραγματικότητας σε σχέση πάντα με τα γεγονότα.

Το γήπεδο στίβου του ΓΣΠ (Εθνικό Στάδιο Στίβου - ΕΣΣ) είναι κλειστό από τις αρχές Σεπτεμβρίου λόγω πλήρους ανακατασκευής του συνθετικού τάπητα. Ο χώρος αποτελεί πλέον εργοτάξιο κι σύμφωνα με τις συμβατικές μας υποχρεώσεις, ο χώρος έχει παραδοθεί στον εργολάβο του έργου ο οποίος έχει και την κυριότητα του χώρου μέχρι την αποπεράτωση του έργου. Στο εργοτάξιο εργάζονται σε καθημερινή βάση βαριά μηχανήματα ασφαλτόστρωσης και εκσκαφής και η είσοδος και η χρήση του δεν επιτρέπεται σε κανένα.

Το πιο πάνω έχει κοινοποιηθεί σε όλους τους προπονητές που χρησιμοποιούν το ΕΣΣ. Είτε αυτοί ανήκουν στον ΓΣΠ, είτε είναι Ομοσπονδιακοί. Για τους αθλητές του και τους προπονητές τους, ο ΓΣΠ έχει προβεί σε διευθετήσεις έγκαιρα και έχει συνάψει συμφωνίες με άλλα γήπεδα τηε περιοχής Λευκωσίας στα οποία έχει δημιουργήσει κλιμάκια προπόνησης που λειτουργούν κανονικά. Αυτό αφορά και τις προπονήσεις των αθλητών στίβου, και της ακαδημίας στίβου του ΓΣΠ, και την ακαδημία ποδοσφαίρου της Λίβερπουλ που ανήκει και αυτή στον ΓΣΠ. Υπάρχουν δυσκολίες αλλά δεν υπάρχει επιλογή αφού η ανακατασκευή του ΕΣΣ είναι απαραίτητη.

Ο κ Γιαννουλάκης σε επικοινωνία του μαζί μου πρίν από δύο περίπου εβδομάδες, ζήτησε να έχει περιορισμένη χρήση του γηπέδου όταν έρχονται στις αίθουσες βαρών (που λειτουργούν κανονικά), κάτι που δεν ήταν δυνατόν να γίνει όπως εξήγησα πιο πάνω. Του ανέφερα όμως ότι θα ήταν δυνατή η χρήση του κυρίως γηπέδου του ΓΣΠ σε εξαιρετικές περιπτώσεις και αυτό κατόπιν συνεννόησης λόγω του προγράμματος του γηπέδου (έδρα 3 ομάδων για πρωτάθλημα και κύπελλο, έδρα 2 ομάδων για Ευρωπαικούς όμιλους).

Ήδη το γκρούπ του κ Γιαννουλάκη χρησιμοποίησε το κυρίως γήπεδο για ελαφρύ τρέξιμο όταν το ζήτησε πρίν από 10 περίπου μέρες.

Σήμερα ολόκληρο το γκρούπ ήρθε στο στάδιο εντελώς απροειδοποίητα για βάρη και χρήση του χορτοτάπητα. Χωρίς συνεννόηση εκ των προτέρων αυτό ήταν αδύνατο λόγω του προγράμματος συντήρησης που περιελάμβανε ελαφρά επανασπορά, λίπανση και ψεκασμό του χορτοτάπητα για τις αυριανές προπονήσεις των ομάδων για τον αγώνα της Πέμπτης.

Αυτό έφερε την αδικαιολόγητη αντίδραση του κ Γιαννουλάκη, ο οποίος κατά την προσφιλή του τακτική, άρχισε τους χαρακτηρισμούς, τα μηνύματα και τις αναρτήσεις που αναδημοσιεύσατε και εσείς στα ΜΚΔ. Και ο λόγος που το κάνει είναι διότι οι δημοσιογράφοι τα αναπαράγουν αυτά, συνήθως χωρίς να τα διερευνήσουν, κάνοντας μάλιστα και λανθασμένες υποθέσεις, όπως συγκεκριμένης Ελληνικής ιστοσελίδας (!!), που ανέφερε ότι προπονείται στο τσιμέντο, ενώ σύμφωνα και με τη φωτογραφία που δημοσιεύουν, προπονείται στο ταρτάν του υπόγειου χώρου στάθμευσης, με αποτέλεσμα να εκτίθενται.

Ο εργοδότης του κ Γιαννουλάκη που όφειλε να φροντίσει για την εξεύρεση κατάλληλου χώρου προπόνησης τις εβδομάδες που το ΕΣΣ δεν είναι διαθέσιμο, δεν είναι ο ΓΣΠ αλλά η Ομοσπονδία. Και εκεί έπρεπε να αποταθεί αν ήθελε και αν μπορούσε να δημιουργήσει θέμα ο κ Γιαννουλάκης και όχι στον ΓΣΠ, ο οποίος ΓΣΠ μάλιστα όπως και άλλες φορές τον εξυπηρέτησε κατ’ εξαίρεση, λόγω Μίλαν Τράικοβιτς.

Επειδή η πιο πάνω απαράδεκτη συμπεριφορά του κ Γιαννουλάκη είναι συχνό φαινόμενο και γνωστό και στην Ομοσπονδία, ο ΓΣΠ δεν επιθυμεί να έρθει σε οποιανδήποτε αντιπαράθεση με τον κ Γιαννουλάκη σεβόμενος τους αθλητές που προπονεί. Δεν επιθυμούμε δε να έχουμε οποιανδήποτε απευθείας επαφή μαζί του. Κάθε συνεννόηση θα πρέπει να γίνεται πλέον μέσω του εργοδότη του (της Ομοσπονδίας δηλαδή), για αποφυγή παρεξηγήσεων.

Και κάτι τελευταίο … ο Μίλαν έκανε σήμερα το τρέξιμο του μετά τα βάρη, στον χορτοτάπητα του κυρίως γηπέδου του ΓΣΠ. Δεν είδατε όμως κάποια σχετική ανάρτηση του κ Γιαννουλάκη. Οπότε …μακρυά και αγαπημένοι.

Φιλικά

ΦΚ

Στίβος: Τελευταία Ενημέρωση