ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ασημένια» Κουλιτσένκο σε Παγκόσμιους Αγώνες!

Μεγάλη διάκριση, μετά από μεγάλο άλμα

Το πρώτο του μετάλλιο, στους 31ους Παγκόσμιους Πανεπιστημιακούς Αγώνες, πανηγύρισε πριν από λίγο ο κυπριακός στίβος, στην Τσενγκντού της Κίνας.

Η Ελένα Κουλιτσένκο κατέλαβε τη 2η θέση στο ύψος, με άλμα στο 1,91μ. και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο. Αυτό είναι το 5ο μετάλλιο του κυπριακού στίβου σε Πανεπιστημιάδες, κάνοντας τα ασημένια τρία, ενώ έχει και δύο χάλκινα. Κάτω από έντονη βροχόπτωση ξεκίνησε ο τελικός του ύψους, με τη νεαρή πρωταθλήτριά μας να δείχνει συγκεντρωμένη και να περνά με την πρώτη προσπάθεια τα 1,75μ., 1,80μ. και 1,84μ.

Στη συνέχεια πέρασε με την τρίτη το 1,88μ. και το 1,91μ., που της σφράγισε και το μετάλλιο, ενώ απέτυχε τρεις φορές στο 1,94μ. Νικήτρια του αγωνίσματος ήταν η Γκανέζα Ρόουζ Αμοανίμα Γεμπόα από΄την Γκάνα, η οποία έκανε τη μεγάλη έκπληξη, καθώς κατέρριψε τρεις φορές την ατομική της επίδοση, φτάνοντας μέχρι το 1,94μ.!

Την 3η θέση κατέλαβε η Φινλανδή Βένλα Μαργαρίτα Πούλκανεν με 1,88μ. Θερμά συγχαρητήρια Ελένα, στην οικογένειά σου και στον προπονητή σου γι' αυτήν τη νέα μεγάλη επιτυχία.

Πηγή: ΚΟΕΑΣ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Στίβος: Τελευταία Ενημέρωση