ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
15° Λευκωσία,
22 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Πρόεδρος ΚΟΑ: Ατόφιο ταλέντο της Σκοποβολής ο Αντρέας Μακρή

Η συνάντηση έγινε στα γραφεία του Οργανισμού και ήταν στα πλαίσια του κύκλου των συναντήσεων του ΔΣ με τους αθλητές μας

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης χαρακτήρισε «Ατόφιο ταλέντο της Σκοποβολής» τον πρωταθλητή μας στο Τράπ Αντρέα Μακρή στη συνάντηση με το ΔΣ του ΚΟΑ την Τρίτη 27 Απριλίου 2021.

Η συνάντηση έγινε στα γραφεία του Οργανισμού και ήταν στα πλαίσια του κύκλου των συναντήσεων του ΔΣ με τους αθλητές μας που προκρίθηκαν στους επικείμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, για να συζητά μαζί τους την πορεία της προετοιμασία τους για τα όποια θέματα αντιμετωπίζουν.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ τόνισε ότι είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τον Αντρέα Μακρή στους αγώνες ΑΜΚΕ στο Μαυροβούνιο το 2019, όπου κατέκτησε την 3η θέση. «Αισθανόμαστε περήφανοι που σε έχουμε στην οικογένεια μας, διότι είσαι ένας αθλητής με αδαμάντινο χαρακτήρα, που εκπέμπεις σεβασμό και εκτίμηση στην Ανώτατη Αθλητική Αρχή του τόπου, τον ΚΟΑ, αφού τακτικά εκφράζεις δημόσια τις ευχαριστίες σου για τη στήριξη και βοήθεια που τυγχάνεις, κάτι που τιμά ιδιαίτερα και τον Οργανισμό».

Ο κ. Μιχαηλίδης αναφερόμενος στην πορεία του Αντρέα Μακρή, είπε ότι κατάφερε πανάξια να κατακτήσει την πρόκριση και τη συμμετοχή του για πρώτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και του ευχήθηκε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.

Ο Αντρέας Μακρή από την πλευρά του ευχαρίστησε τον ΚΟΑ για τη στήριξη του, δηλώνοντας ευγνώμων για αυτή τη σημαντική βοήθεια. Ανέφερε επίσης ότι με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο τον Μάϊο του 2019 στη Νότια Κορέα και την ταυτόχρονη πρόκριση του για πρώτη φορά στην καριέρα του σε Ολυμπιακούς Αγώνες, μπήκε σε πιο βαθιά νερά. Αφοσιώθηκε στην προετοιμασία του και καθημερινά καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να αντεπεξέρχεται με επιτυχία τόσο στα επαγγελματικά του, όσο και την προετοιμασία του στη Σκοποβολή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αντρέας Μακρή διατηρεί φυσιοθεραπευτήριο στην Αραδίππου (είναι πτυχιούχος φυσιοθεραπευτής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου) και οικογενειάρχης, πατέρας μιας μικρής κόρης.

Σκοποβολή: Τελευταία Ενημέρωση