ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο ΚΟΑ παρέδωσε στην Κωνσταντίνα Νικολάου την επιταγή του Σχεδίου Υποτροφιών

Η πρωταθλήτρια μίλησε και για τις δυσκολίες σχετικά με την Covid-19, που αντιμετώπισε μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο

24sports team

info@24sports.com.cy

Σε σεμνή τελετή την Τρίτη 20 Απριλίου 2021 ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης επέδωσε την επιταγή στη δικαιούχο αθλήτρια/φοιτήτρια του Σχεδίου Υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, την πρωταθλήτρια μας στη Σκοποβολή (Σκητ) Κωνσταντίνα Νικολάου που είναι ενταγμένη στο Σχέδιο Υψηλής Επίδοσης του ΚΟΑ.

Παρόντες στην τελετή ήταν επίσης τα μέλη ΔΣ ΚΟΑ Στέλιος Στυλιανού &Ανδρόνικος Ανδρονίκου, καθώς και η λειτουργός Εθνικών Σχεδιασμών Πετρούλα Χαριλάου.

Κατά την παράδοση της επιταγής ο Πρόεδρος του ΚΟΑ τόνισε και τα εξής:

«Ως ΚΟΑ συγχαίρουμε την Κωνσταντίνα η οποία συνδυάζει την αθλητική της καριέρα με την πανεπιστημιακή. Είναι χαρά μας να βλέπουμε αθλητές-πρωταθλητές μας να διαπρέπουν και στον Ακαδημαϊκό τομέα. Είναι για αυτό τον λόγο που ο ΚΟΑ προχώρησε και εδραίωσε το Σχέδιο Υποτροφιών, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε αθλητές μας να σπουδάσουν, στηρίζοντας τη φοίτηση τους βάσει καθορισμένων κριτηρίων. Τόσο ο ΚΟΑ όσο κι εγώ προσωπικά, σού ευχόμαστε κάθε επιτυχία και ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις. Σε διαβεβαιώνω ότι ο Οργανισμός θα είναι πάντοτε στο πλευρό σου για στήριξη και βοήθεια. Σε συγχαίρουμε για τη μεγάλη σου επιτυχία με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο σκήτ, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Shotgun της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σκοποβολής (ISSF) που διεξήχθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο στο Κάϊρο. Είναι μια μεγάλη επιτυχία, τόσο για εσένα προσωπικά αλλά και για την κυπριακή σκοποβολή γενικότερα. Τέλος σε συγχαίρουμε για την ανάδειξη σου ως δεύτερη κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς 2020, στην πρόσφατη Γιορτή Αρίστων της ΕΑΚ».

Από την πλευρά της η Κωνσταντίνα Νικολάου ευχαρίστησε τον ΚΟΑ για τη σημαντική αυτή στήριξη που της προσφέρει, η οποία θα τη βοηθήσει στη μελλοντική της σταδιοδρομία, όπου στόχος της είναι να εμπεδώσει στα παιδιά τον αθλητισμό, μέσω της αθλητικής επιστήμης την οποία διδάσκεται.

Η πρωταθλήτρια μας μίλησε επίσης και για τις δυσκολίες σχετικά με το Covid-19, που αντιμετώπισε μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κάιρο και τις προσπάθειες που καταβάλλει για να έχει μια πλήρη προετοιμασία ενόψει του προσεχούς διεθνούς αγώνα στο Λονάτο Ιταλίας.

Σκοποβολή: Τελευταία Ενημέρωση