ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κροατία πριν τους Ολυμπιακούς για τις αποστολές των Σκητ - Τραπ

Μία νέα πρόκληση πριν το Τόκιο.

Το 4ο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2021 θα διεξαχθεί στο Όσιγιεκ, με τη συμμετοχή επτά Κυπρίων σκοπευτών και σκοπευτριών!

Στο σκοπευτήριο στο Όσιγιεκ της Κροατίας επέστρεψαν οι διεθνείς αθλητές της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Κύπρου (ΣΚΟΚ), για να λάβουν μέρος μεταξύ 24 και 30 Ιουνίου στο 4ο και τελευταίο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο της ISSF. Θυμίζουμε ότι το Όσιγιεκ φιλοξένησε στα τέλη Μαΐου και αρχές Ιουνίου το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής.

Τη Δευτέρα 21 Ιουνίου αναχώρησε για την Κροατία η αποστολή του σκητ, που αποτελείται από τους αθλητές Δημήτρη Κωνσταντίνου, Νικόλα Βασιλείου, Πέτρο Εγγλεζούδη (φώτο) και τις αθλήτριες Παναγιώτα Ανδρέου και Αναστασία Ελευθερίου. Αρχηγός αποστολής είναι ο προπονητής κ. Τάκης Χριστοφόρου.

Την αποστολή συνοδεύουν επίσης οι Αντώνης Ανδρέου, Μιχάλης Κατζιανής και Ειρήνη Παντελή. Το ατομικό σκητ ανδρών και γυναικών στο 4ο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2021 θα διεξαχθεί το διήμερο Πέμπτη 24 Ιουνίου και Παρασκευή 25 του μήνα. Το ομαδικό του σκητ θα λάβει χώρα στις 26 Ιουνίου και το μικτό διπλό στις 27 Ιουνίου.

Ακολούθως, το διήμερο 29-30 Ιουνίου θα ριχτεί στη «μάχη» του ατομικού στο τραπ η κυπριακή αποστολή, με τους αθλητές Ανδρέα Μακρή και Άδωνη Μυλωνά και τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Λεόντιο Λεοντίου να αναχωρούν για την Κροατία το Σάββατο 26 του μήνα. Ακολουθούν οι Ολυμπιακοί Το 1ο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο της ISSF διεξήχθη στο Κάιρο της Αιγύπτου (22 Φεβρουαρίου-5 Μαρτίου), το 2ο στο Δελχί της Ινδίας (18-29 Μαρτίου) και το 3ο στο Λονάτο της Ιταλίας (7-17 Μαΐου).

Μετά το 4ο Παγκόσμιο Κύπελλο της χρονιάς στο Όσιγιεκ, η προσοχή της σκοποβολής θα πέσει στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020», με το άθλημα να διεξάγεται μεταξύ 23 Ιουλίου και 3 Αυγούστου 2021. Οι τρεις Κύπριοι του σκητ (Άντρη Ελευθερίου, Γιώργος Αχιλλέως, Δημήτρης Κωσταντίνου) θα αγωνιστούν το διήμερο 25-26 Ιουλίου και ο Ανδρέας Μακρής στο τραπ μεταξύ 28-29 Ιουλίου.

Η σεζόν της σκοποβολής ολοκληρώνεται το φθινόπωρο, με τους τελικούς της ISSF, με την ονομασία ISSF Champions Cup, το οποίο θα διεξαχθεί στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν μεταξύ 18 και 24 Οκτωβρίου 2021.

Σκοποβολή: Τελευταία Ενημέρωση