ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βραβεύτηκαν οι νικητές του τελευταίου αγώνα!

Την όλη εκδήλωση φιλοξένησε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αναλιόντα

Το «στέκι» του Κυνηγετικού Συλλόγου Αναλιόντα, επέλεξαν οι διοργανωτές του Ζ’ Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας, για να απονείμουν τα έπαθλα στους νικητές του πέμπτου και τελευταίου φετινού αγώνα, τον οποίο αθλοθέτησαν η υπεραγορά Α. Μάρκου στο Αρεδιού και ο Σάββας Γιαγκόπουλλος - Ελαστικά. Τους αθλητές, τους διοργανωτές και τους αθλοθέτες, καλωσόρισε ο πρόεδρος του συλλόγου Χάρης Καττίδης, ο οποίος ευχαρίστησε τους υπευθύνους για την επιλογή του χώρου και συγχάρηκε τους κυνηγούς και σκοπευτές που βραβεύτηκαν. Στο δικό τους χαιρετισμό, οι πρόεδροι της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας Ανδρέας Νικολάου και της ΣΚ.Ο. Λευκωσίας Λουκάς Ψημολοφίτης, εξέφρασαν την ευαρέσκεια τους για τη συνεργασία των οργανώσεων τους και για την επίτευξη των στόχων που τέθηκαν για τη διοργάνωση του πρωταθλήματος. Στόχοι που μεταξύ των οποίων είναι, η προσέλκυση νεαρών αθλητών στα ολυμπιακά αγωνίσματα της σκοποβολής, καθώς και η προσφορά διεξόδου και υγιούς απασχόλησης στους κυνηγούς, στη διάρκεια της μακράς «νεκρής» κυνηγετικής περιόδου.

 Για τις επιτυχίες τους στον πέμπτο αγώνα του πρωταθλήματος, βραβεύτηκαν οι νικήτριες ομάδες των Κυνηγετικών Συλλόγων «Σπίθα» Λατσιών, «Πολύκαττος» Αγίας Μαρίνας και «Ταμασός» Ορεινής, καθώς και οι νικητές στις διάφορες ατομικές κατηγορίες. Στην Α’ κατηγορία των κυνηγών βραβεύτηκαν οι αθλητές του Κ.Σ. «Σπίθα» Χρίστος Παρασκευαΐδης και Άθως Βοσκαρίδης και ο Γιάννης Κωνσταντινίδης του «Πολύκαττου» Αγίας Μαρίνας, ενώ οι αθλητές της «Ταμασού» Ξάνθος Χριστοδούλου και Πάμπος Δημητριάδης, μαζί με τον Ανδρέα Κοκκαλή της Κ.Ε. Λυθροδόντα ήταν οι νικητές στη Β’ κατηγορία των κυνηγών. Νικητές στην κατηγορία των εφήβων ήταν οι νεαροί Γιάννης Νεοφύτου (Πανσόλειος), Ιωάννης Φιλίππου (Κ.Ε. Λευκωσίας) και Πέτρος Γιαννακάκης (Πανσόλειος), ενώ ο Μικρός Ανδρέας Καττίδης πρώτευσε στου παίδες. Στους βετεράνους κυνηγούς βραβεύτηκαν οι Θανάσης Κωνσταντίνου (Πολύκαττος), Ηλίας Χαραλάμπους («Πλουμί» Κοκκινοτριμιθιάς) και Κώστας Κουλλές (Κ.Ε. Λευκωσίας).

 Τέλος, στις κατηγορίες των σκοπευτών, ο Νίκος Χατζηαποστόλου της ΣΚΟΛΕΥ πρώτευσε στην Α’ κατηγορία, ο Γιώργος Κλεάνθους του Κ.Σ. «Φτέλια» Γερίου στη Β’ κατηγορία και ο Ανδρέας Εφέ της Κ.Ε. Λυθροδόντα στους βετεράνους σκοπευτές.

Σκοποβολή: Τελευταία Ενημέρωση

X