ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αργυρό και χάλκινο για την Κύπρο στο σκητ εφήβων στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Καζακστάν

Κλεάνθης Βαρναβίδης και Ανδρέας Ποντίκης ανέβηκαν στο πόντιουμ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Εφήβων/Νεανίδων στο Αλμάτι

Οι επιτυχίες της κυπριακής σκοποβολής στο διεθνές σκηνικό, συνεχίζονται! Και το ενθαρρυντικό είναι πως επιτυχίες καταγράφονται όχι μόνο σε επίπεδο ανδρών/γυναικών, αλλά και στις νεαρές ηλικίες, αποδεικνύοντας ότι το μέλλον είναι πλούσιο για το πιο πετυχημένο κυπριακό άθλημα των τελευταίων δεκαετιών.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Εφήβων/Νεανίδων που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Αλμάτι του Καζακστάν, η χώρα μας την Κυριακή 29 Αυγούστου κατέκτησε δύο μετάλλια στο σκητ εφήβων.

Με τρεις από τους έξι φιναλίστ να είναι Κύπριοι, ο Κλεάνθης Βαρναβίδης πήρε το αργυρό μετάλλιο και ο Ανδρέας Ποντίκης το χάλκινο, ενώ ο Βαρνάβας Θεοδώρου κατετάγη 4ος!

Πρέπει να τονιστεί ότι η χώρα μας θα είχε και τέταρτο αθλητή στον τελικό, αφού είχε 120/125 στον προκριματικό ο Θεόδωρος Ιωαννίδης, αλλά λόγω του ότι μόνο τρεις αθλητές από την ίδια χώρα μπορούν να συμμετέχουν σε τελικό, διεξήχθη διαδικασία ξαφνικού θανάτου μεταξύ του πιο πάνω και του Κλεάνθη Βαρναβίδη, με τον Ιωαννίδη να μένει εκτός, αλλά παράλληλα να δείχνει ότι και αυτός είναι σκοπευτής υψηλού επιπέδου!

Ο Πέτρος Εγγλεζούδης με 116/125 κατέλαβε την 7η θέση στο σκητ εφήβων.

Στο σκητ νεανίδων, η Αναστασία Ελευθερίου έκανε ένα πολύ καλό αγώνα και με 110/125 ήταν 7η, μένοντας εκτός τελικού στο shoot off.

Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές Μιχάλης Κατζιανής και Τάκης Χριστοφόρου.

Τη Δευτέρα 30 Αυγούστου συνεχίζεται η δράση με το ομαδικό σκητ εφήβων και την Τρίτη 31 του μήνα θα διεξαχθεί το μικτό σκητ.

Η ΣΚΟΚ συγχαίρει τους αθλητές, τους προπονητές και όλους όσους υποστηρίζουν την ομάδα μας, στη νέα αυτή μεγάλη τους επιτυχία!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σκοποβολή: Τελευταία Ενημέρωση