ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
20° Λευκωσία,
24 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Roadtrip CY – Η παρέα σας για το σαββατοκύριακο

Αυτό το Σάββατο ο Άντρος μάς ταξιδεύει στην Τέντα, μέσω του Αγίου Γεωργίου του Αλαμάνου και του Ψεματισμένου.

Ο Άντρος Σκαλιστής κάθε Σαββατοκύριακο βρίσκεται στην παρέα του ΣΠΟΡ FM 95.0 από τις 8 μέχρι τις 10 το πρωί και μαζί με τους ακροατές θα εξερευνήσει διαφορετικές γωνιές της Κύπρου.

Θα ταξιδεύουν σε προορισμούς σχεδόν άγνωστους, χωρίς φασαρία και τουρισμό. Θα ζουν μαζί τη διαδρομή, θα απολαμβάνουν τα τοπία, τα μονοπάτια της φύσης, τα καφενεία, τις ταβερνούλες και οτιδήποτε άλλο θα βάλει χαμόγελο στο πρόσωπό τους. Γιατί πάντα υπάρχει και η θετική πλευρά, η ευκαιρία για χαμόγελο. Φτάνει να θέλουμε όλοι μας να τη δούμε, να την ανακαλύψουμε.

Και στο υπέροχο νησί μας μπορούμε να ανακαλύψουμε πολλά θετικά, έχουμε πολλά! Πραγματικά, είμαστε τυχεροί να ζούμε σε ένα τέτοιο τόπο. Τις διαδρομές μας θα τις κάνουμε με αυτοκίνητο, διαφορετικό κάθε φορά, κλασικό ή καινούργιο, γιατί κάθε αυτοκίνητο είναι εμπειρία. Θα σας προτείνουμε, όμως, και περπάτημα σε μονοπάτια της φύσης, εκεί που μπορούμε και διαδρομές για ποδηλασία.

Αυτό το Σάββατο ο Άντρος μάς ταξιδεύει στην Τέντα, μέσω του Αγίου Γεωργίου του Αλαμάνου και του Ψεματισμένου. Περπατάμε δίπλα από τη θάλασσα, τρώμε στα ταβερνάκια και μαθαίνουμε την ιστορία της Τέντας.

Αυτή την Κυριακή ο Άντρος θα μας ταξιδέψει στο Τρόοδος, και μάλιστα στο χωριό με το μεγαλύτερο υψόμετρο στην Κύπρο, τον Πρόδρομο. Θα ακολουθήσει μια διαδρομή που είναι πιο μακρινή από τη συνηθισμένη που ακολουθούν όλοι αλλά πιο γραφική και πιο ήσυχη για να γνωρίσετε και εσείς τους κρυμμένους θησαυρούς της Κύπρου.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ταξιδέψετε μαζί του…

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση