ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Παύλος στέλνει κόσμο στο Τόκιο

Μέσω της προωθητικής ενέργειας Towards Tokyo

Ο Παύλος Κοντίδης σε συνεργασία με τον ΟΠΑΠ Κύπρου, της RCB Bank, την Αγία Νάπα Μαρίνα και το ίδρυμα Αναστάσιος Λεβέντης παρουσίασαν το πρόγραμμα αθλητικής επιχορήγησης Towards Tokyo. Ένα πρόγραμμα το οποίο στοχεύει στην οικονομική ενίσχυση των αθλητών που προσπαθούν να εξασφαλίσουν θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στο πλαίσιο αυτό ο Παύλος Κοντίδης παραχώρησε δηλώσεις στο ΣΠΟΡ FM 95.0, και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το πρόγραμμα αθλητικής επιχορήγησης: «Νιώθω χαρούμενος και ευλογημένος που μπορώ να βοηθήσω συναθλητές μου μέσα απ’ το πρόγραμμα αθλητικής επιχορήγησης. Είχα όνειρο από μικρός να βρεθώ σε Ολυμπιάδα. Η οικονομική στήριξη είναι πολύ σημαντική στο σήμερα. Έτσι γι’ αυτό δημιουργήσαμε τα τρία προϊόντα (καπελλάκι και μπλούζες), με τα καθαρά έσοδα να στηρίζουν τους αθλητές μας. Οι αθλητές θα κερδίσουν εξοπλισμό, φυσιοθεραπεία, ταξιδιωτικά και ότι άλλο χρειαστούν. Η ανάγκη για την οικονομική στήριξη στους αθλητές είναι σημαντική. Είναι κάτι που το βίωσα και εγώ. Η στήριξη στους αθλητές είναι πολύ σημαντική».

Στο σημείο αυτό ο Σάββας Κοσιάρης αποκάλυψε μια ιστορία που τιμά πολύ τον Παύλο Κοντίδη. Συγκεκριμένα σημείωσε πως πριν τους Ολυμπιακούς του Ρίο ο Παύλος είχε λάβει μια χορηγία 30 χιλιάδων ευρώ. Τα λεφτά αυτά τα αξιοποίησε για να βοηθήσει συναθλητές του ώστε να πετύχουν τους στόχους τους. Έχει μεγάλη σημασία πως αυτή η ιστορία βγήκε μετά από χρόνια προς τα έξω, καθώς είναι ξεκάθαρο πως ο Κοντίδης δεν το έκανε για την προβολή αλλά γιατί ένιωθε την ανάγκη να βοηθήσει ουσιαστικά τους συναθλητές του.

Η δήλωση του επί του θέματος: «Προβληματιζόμουν για το τι θα κάνω με αυτά τα χρήματα. Έτσι δώσαμε από 5 χιλιάδες σε 6 αθλητές εκ των οποίων τρεις πήγαν στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. Είναι ο Απόστολος Παρέλης, η Λεοντία Καλέννου και ο Μίλαν Τραΐκοβιτς».

Για το γεγονός πως είναι δύσκολο για έναν αθλητή να φθάσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Το δύσκολο κομμάτι για την καριέρα ενός αθλητή είναι το να φθάσει στους Ολυμπιακούς αγώνες. Επειδή το βίωσα αυτό θέλω να δώσω τη δυνατότητα και να βοηθήσω και άλλους αθλητές»

Για την προετοιμασία ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων: «Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινώ για Κροατία όπου θα μείνω για ένα μήνα και μπούμε και στο νερό. Έπειτα από ένα μήνα θα έρθουμε Κύπρο, μετά και πάλι Κροατία και στην συνέχεια η Μάλτα».

Για τον στόχο του μεταλλίου στο Τόκιο: «Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ πω είναι πως ο Παύλος θα δίνει το 100% κάθε μέρα και θα παλέψω για το καλύτερο με στόχο να είμαι ικανοποιημένος και εγώ με τον εαυτό μου».

Ένα τελευταίο σχόλιο: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς που με στηρίζουν. Δεν είναι δίπλα μου μόνο στα θετικά αλλά και όταν έχω αποτυχίες. Έχουν γίνει οικογένεια μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X