ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ρίχνεται στη πιο δύσκολη μάχη ο Πάμπος Παλλήκαρος

Ένας σύγχρονος αγώνας Δαυίδ – Γολιάθ για τον Κύπριο παλαιστή

Στη πιο δύσκολη μάχη (μέχρι τώρα) της καριέρας του ρίχνεται αύριο (Κυριακή 12 Μαρτίου) ο Πάμπος Παλλήκαρος, ο οποίος θα αγωνιστεί απέναντι στον Κονγκ στο ZMAK Wars.

Ο Κύπριος παλαιστής αποτελεί αουτσάιντερ στον συγκεκριμένο αγώνα. Η κληρωτίδα δεν ήταν με το μέρος του, καθώς τον έφερε να έχει αντίπαλο στο ερχόμενο τουρνουά του ΖΜΑΚ με τον Κονγκ, ένα παλαιστή ύψους 2.10 και βάρους 150 κιλών.

Ωστόσο, ο Πάμπος Παλλήκαρος έχει αποδείξει κατά την πορεία του στον χώρο της επαγγελματικής πάλης ότι μπορεί να αποδειχθεί ένας άξιος αντίπαλος, με τον ίδιο να προετοιμάζεται έντονα για τον συγκεκριμένο αγώνα για τους τελευταίους μήνες.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Παλλήκαρο λίγο πριν την έναρξη του ZMAK Wars, μας ανέφερε: «Είναι όντως ο πιο δύσκολος αγώνας της ζωής μου μέχρι τώρα. Γνωρίζω τις δυσκολίες και γνωρίζω ότι ο Κονγκ είναι το φαβορί για την νίκη. Έχω μελετήσει όλα τα βίντεο και τις μέχρι τώρα παρουσίες του στο ΖΜΑΚ, και έχω ετοιμάσει το δικό μου πλάνο για να μπορέσω να διεκδικήσω την νίκη.

Από την πλευρά μου το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να σταθώ αντάξιος των προσδοκιών και να διεκδικήσω την νίκη.

Πριν κλείσω θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στηρίζουν. Η αγάπη που δέχομαι καθημερινά από το Κυπριακό και το Ελληνικό κοινό είναι τεράστια. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να κάνω περήφανους όλους όσους με στηρίζουν».

Ποιος είναι ο Πάμπος Παλλήκαρος & το ΖΜΑΚ:

Ο Παλλήκαρος είναι 25 ετών και κατάγεται από την Λευκωσία, ενώ από τα 20 χρόνια είχε ξεκινήσει προπόνηση στον κόσμο του pro wrestling, από την σχολή SEPW στην Αγγλία. Από τον Ιούλιο του 2022 βρίσκεται στο ρόστερ του ΖΜΑΚ.

Το ZMAK αποτελεί τον μοναδικό οργανισμό επαγγελματικής πάλης (pro-wrestling) στην Ελλάδα. Ο οργανισμός λειτουργεί από το 2016 και έχει ως βάση το RAIL Entertainment Studio που εδρεύει στον Πειραιά.

Που μπορείτε να βρείτε τον Πάμπο Παλλήκαρο; Στο Instagram του, στο κανάλι του στο YouTube, στο Tik-Tok του και φυσικά στο Facebook του, όλα με το social media handle @PambosPallikaros.

Μαχητικά Αθλήματα: Τελευταία Ενημέρωση