ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Λύπη για την απώλεια του Χαράλαμπου Πρατσή

Ανακοίνωση από την ΚΟΕ

O Πρόεδρος Γεώργιος Χρυσοστόμου, το Εκτελεστικό Συμβούλιο και το προσωπικό της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, εκφράζουν τη βαθύτατη λύπη τους, για τον ξαφνικό θάνατο του πρώην Προέδρου της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικής Πυγμαχίας Χαράλαμπου Πρατσή.

Ο εκλιπών διετέλεσε Πρόεδρος της ΠΟΕΠ για 20 περίπου χρόνια και έχαιρε μεγάλης εκτίμησης από όλους τους παράγοντες και τα Σωματεία μέλη της.

Προσέφερε τα μέγιστα στην Ομοσπονδία του, και διατήρησε για όλα τα χρόνια που διετέλεσε διοικητικός αθλητικός παράγοντας, άψογη συνεργασία με την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή. Ήταν ο μοναδικός κύπριος που υπήρξε μέλος σε Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας EUBC.

Παράλληλα ως Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΠΕΟ και ως συνδικαλιστής, προσέφερε τις υπηρεσίες του στους συνάνθρωπους μας και για την πρόοδο του κοινωνικού συνόλου.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλληπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

Η κηδεία θα τελεστεί το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 12.00 στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στο Τσέρι.

Αντιπροσωπεία της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γεώργιο Χρυσοστόμου θα παραστούν και θα καταθέσουν στεφάνι στην κηδεία του εκλιπόντος.

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση