ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
20° Λευκωσία,
24 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Κάθε Σαββατοκύριακο ταξιδεύουμε με τον Άντρο Σκαλιστή σε όλη την Κύπρο

RODTRIP CY στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Ο Άντρος Σκαλιστής κάθε Σαββατοκύριακο βρίσκεται στην παρέα του ΣΠΟΡ FM 95.0 από τις 8 μέχρι τις 10 το πρωί και μαζί με τους ακροατές θα εξερευνήσει διαφορετικές γωνιές της Κύπρου.

Θα ταξιδεύουν σε προορισμούς σχεδόν άγνωστους, χωρίς φασαρία και τουρισμό. Θα ζουν μαζί τη διαδρομή, θα απολαμβάνουν τα τοπία, τα μονοπάτια της φύσης, τα καφενεία, τις ταβερνούλες και οτιδήποτε άλλο θα βάλει χαμόγελο στο πρόσωπό τους. Γιατί πάντα υπάρχει και η θετική πλευρά, η ευκαιρία για χαμόγελο. Φτάνει να θέλουμε όλοι μας να τη δούμε, να την ανακαλύψουμε. Και στο υπέροχο νησί μας μπορούμε να ανακαλύψουμε πολλά θετικά, έχουμε πολλά! Πραγματικά, είμαστε τυχεροί να ζούμε σε έναν τέτοιο τόπο. Τις διαδρομές μας θα τις κάνουμε με αυτοκίνητο, διαφορετικό κάθε φορά, κλασικό ή καινούργιο, γιατί κάθε αυτοκίνητο είναι εμπειρία. Θα σας προτείνουμε, όμως, και περπάτημα σε μονοπάτια της φύσης, εκεί που μπορούμε και διαδρομές για ποδηλασία.

Αυτό το Σάββατο ο Άντρος μάς ταξιδεύει στα Κούκλια και μας ενημερώνει για την αρχαιολογική αξία τους αλλά και για το πού να φάμε και τι να φάμε.

Την Κυριακή οδηγούμε μέχρι το φράγμα του Ασπρόκρεμμου και μετά δίπλα από την κοίτη του ποταμού Διάριζου, περνάμε μέσα από όμορφα ιστορικά χωριά για να φτάσουμε στον Κουρτελλόροτσο και μαθαίνουμε για τον θρύλο των Χασαμπουλιών.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ταξιδέψετε μαζί του… και να μάθετε την άγνωστη, όμορφή μας Κύπρο!

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση