ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παγκόσμια Κατάταξη Ιστιοπλοΐας: Η θέση των αθλητών μας - Κορυφή ο Κοντίδης

Μετά και την τελευταία ανανέωση της λίστας

24sports team

info@24sports.com.cy

Παραμένει το νούμερο 1 στην Παγκόσμια κατάταξη στα Laser ο πρωταθλητής μας Παύλος Κοντίδης, μετά και την τελευταία ανανέωση της κατάταξης κάτι που αποτελεί τεράστια επιτυχία για την ίδιο και την Κυπριακή Ιστιοπλοική Ομοσπονδία.

Ο Παύλος καταφέρνει να διατηρηθεί στην κορυφή για μία ακόμη φορά κάτι που αποδεικνύει την κυριαρχία του τα τελευταία χρόνια σε παγκόσμιο επίπεδο και αυτό είναι κάτι που ο Παύλος για να το πετύχει δουλεύει καθημερινά πολύ σκληρά.

Σχετικά με την Μαριλένα Μακρή, η νεαρή ιστιοπλόος μας βρίσκεται στην 23η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης, κάτι που αποτυπώνει την προοπτική της και τις τεράστιες δυνατότητες παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Ο Αντρέας Καριόλου συμμετέχοντας στην κατηγορία IQfoil βρίσκεται στην 125η θέση. Και αυτό γιατί ο πρωταθλητής μας προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της κατηγορία και να εξοικειωθεί, θέλοντάς μέρες με τη μέρα και αγώνα με τον αγώνα να βελτιώνεται και να ανεβαίνει όλο και περισσότερο.

Τέλος, η Νατάσα Λάππα βρίσκεται στην 123η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης στην κατηγορία IQfoil στις γυναίκες και μέσα από τους αγώνες που θα έρθουν θα προσπαθήσει να ανέβει πιο ψηλά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ιστιοπλοΐα: Τελευταία Ενημέρωση