ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
24° Λευκωσία,
21 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

ΚΙΟ για ιστιοπλόους: «Τον καλύτερό τους εαυτό για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

Κοντίδης, Καριόλου, Μακρή και Λάππα θα είναι οι τέσσερις αθλητές οι οποίοι θα μας αντιπροσωπεύσουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες

24sports team

info@24sports.com.cy

Οι Παύλος Κοντίδης, Αντρέας Καριόλου, Μαριλένα Μακρή και Νατάσα Λάππα ως γνωστό θα είναι οι τέσσερις αθλητές της Κυπριακής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας οι οποίοι θα μας αντιπροσωπεύσουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ήδη κάποιοι αθλητές μας είναι στο Τόκιο, ενώ κάποιοι άλλοι θα βρεθούν στην Ιαπωνία μέσα στις επόμενες ώρες. Στόχος όλων είναι η καλύτερη δυνατή παρουσία. Άπαντες προετοιμάστηκαν για τους αγώνες σκληρά και είναι δεδομένο ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου, Μαριλένα Μακρή, συνοδευόμενη από τον προπονητή της Χάρη Τσώλη ταξίδεψε προχθές στο Τόκιο. Η Μαριλένα, μετά την πρόσφατη κατάκτηση του Χρυσού Μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21 ILCA, δηλώνει έτοιμη να δώσει τον καλύτερο της εαυτό στους επικείμενους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκυο 2020, στην ολυμπιακή κατηγορία σκαφών Laser Radial. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου και οι αθλητές του, εύχονται στην Μαριλένα, στο Χάρη και σε όλους τους αθλητές της Κύπρου μας, Καλές Επιτυχίες.

«Ο πρόεδρος της ΚΙΟ, Γιάννος Φωτίου, και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας εύχονται σε όλους τους αθλητές μας αλλά και σε όλους όσοι θα είναι δίπλα στους αθλητές μας κάθε επιτυχία», σημειώνεται στην ανακοίνωση της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ιστιοπλοΐα: Τελευταία Ενημέρωση