ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

18ος στο Παγκόσμιο της Ιαπωνίας ο Κοντίδης

Σημαντικό ρόλο στην σχετικά χαμηλή θέση του Παύλου έπαιξε το γεγονός ότι ακυρώθηκε σε δυο ιστιοδρομίες

Μακριά από τις καλές του εμφανίσεις και από τα δικά του υψηλά στάνταρ απόδοσης παρουσιάστηκε ο Παύλος Κοντίδης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Laser.

Ο Κύπριος πρωταθλητής και Παγκόσμιος πρωταθλητής τερμάτισε στην 18η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που έγινε στο Σακαϊμινάτο της Ιαπωνίας. Σημαντικό ρόλο στην σχετικά χαμηλή θέση του Παύλου έπαιξε το γεγονός ότι ακυρώθηκε σε δυο ιστιοδρομίες.

Πρώτος τερμάτισε ο Αυστραλός και χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο Tom Burton, στη δεύτερη θέση ο επίσης Αυστραλός Matthew Wearn και τρίτος ήταν ο Νεοζηλανδός George Gautrey .

Από το ξεκίνημα των αγώνων ο Κοντίδης έδειξε να μην είναι στα καλύτερα του, όμως αυτό δεν τον πτοεί ενόψει της συνέχειας. Κάθε άλλο μάλιστα, τον πεισμώνει για να δουλέψει ακόμη περισσότερο και να διορθώσει-βελτιώσει κάποια σημεία στους αγώνες του.

Μάλιστα ο πρωταθλητής μας θα μείνει περίπου άλλο ένα μήνα στην Ιαπωνία, έτσι ώστε να προετοιμαστεί όσο γίνεται καλύτερα στα Ολυμπιακά νερά της Ενοσίμα, εκεί όπου θα γίνουν οι Ολυμπιακοί αγώνες του χρόνου και που είναι το μεγάλο στοίχημα για τον Παύλο Κοντίδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ιστιοπλοΐα: Τελευταία Ενημέρωση

X