ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Babolat: 20 χρόνια στην Κύπρο!

Συνεχίζεται η αντιπροσωπία της Babolat στην Κύπρο μέσω της Kyradjis Trading Ltd

Κλείνει 20 χρόνια παρουσίας στο νησί μας η γνωστή γαλλική εταιρεία Babolat σε εξοπλισμό τένις, μπάντμιντον και Padel με αποκλειστικό αντιπρόσωπο την Kyradjis Trading Ltd.

Η εταιρεία Kyradjis Trading ανήκει σε ανθρώπους που είναι στο χώρο της αντισφαίρισης για πάνω από 40 χρόνια και προωθούν τα προϊόντα Babolat δίνοντάς τους τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο του τένις. Επίσης προμηθεύουν επαγγελματικό εξοπλισμό για τον μπάντμιντον και το padel με τα πιο σύγχρονα προϊόντα στα εν λόγω αθλήματα.

Η εν λόγω εταιρεία έχει ως στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος, υποστηρίζει νέα ταλέντα και θέλει να τους προμηθεύσει με τον καλύτερο και πιο επαγγελματικό εξοπλισμό, όπως είναι τα προϊόντα της Babolat.

Στην Kyradjis Trading γνωρίζουν πόσο σημαντικός είναι ο εξοπλισμός για τους αθλητές, γι' αυτό προσφέρουν μια εξειδικευμένη και ολοκληρωμένη σειρά από ρακέτες, χορδές , μπάλες, αξεσουάρ, παπούτσια, ρούχα, τσάντες και πολλά άλλα σε ανταγωνιστικές τιμές. Με τις γνώσεις των ανθρώπων της Babolat Cyprus και την προσωπική τους εξυπηρέτηση, παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίας χορδών σε επαγγελματικό επίπεδο και συμβουλεύουν τους αθλητές να επιλέξουν τον καλύτερο εξοπλισμό.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση