ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΟΝΤΑΡΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ της Ελλάδας με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα μόνο από την Stoiximan!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan

Προωθητική Ενέργεια

Οι βουλευτικές εκλογές έρχονται την Κυριακή 7 Ιουλίου στην Ελλάδα και η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, σας προσφέρει αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και στην πολιτική! Ποντάρετε μέχρι την Παρασκευή 5 Ιουλίου στις 23:59 για το ποιο κόμμα θα κερδίσει, ποια κόμματα θα μπουν στη Βουλή και αν θα υπάρξει αυτοδυναμία και κερδίστε!

Το μεγάλο ερώτημα των εκλογών της Κυριακής φαίνεται ότι θα είναι αν θα υπάρξει αυτοδύναμη κυβέρνηση ή όχι. Το ενδεχόμενο να υπάρξει τελικά αυτοδυναμία δίνει απόδοση 1.18, ενώ το να μην υπάρξει δίνει απόδοση 4.50!

Επιπλέον, το ενδεχόμενο η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας να είναι περισσότερη από 10.50% από τον ΣΥΡΙΖΑ δίνει απόδοση 1.95, ενώ κάτω από 10.50% δίνει απόδοση 1.80! Εξάλλου, η πιθανότητα να είναι η διαφορά του Κινήματος Αλλαγής να είναι μεγαλύτερη από 2% έναντι του ΚΚΕ δίνει 1.70, ενώ σε περίπτωση μικρότερης του 2%, η απόδοση είναι 2.08. Εάν το Κίνημα Αλλαγής έχει διαφορά μεγαλύτερη από το 3,75% έναντι της Χρυσής Αυγής, τότε η απόδοση είναι 2.00, ενώ εάν η διαφορά είναι μικρότερο από 3,75% η απόδοση είναι 1.75. Επίσης, η πιθανότητα το ΚΚΕ να έχει διαφορά μεγαλύτερη από 1.25% από την Χρυσή Αυγή δίνει απόδοση 1.65 και η πιθανότητα μικρότερης διαφοράς από 1.25, η απόδοση είναι 2.15. Το ενδεχόμενο διαφοράς του κόμματος ΜέΡΑ25 από το κόμμα Ελληνική Λύση, να είναι περισσότερη από 0.50%, δίνει 1.95, ενώ το ενδεχόμενο μικρότερης διαφοράς από 0.50% είναι 1.80.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα μεγάλα γεγονότα!

Αναλυτικά όλες οι αγορές για τις εκλογές εδώ.

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρία με τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα μεγάλα γεγονότα στον αθλητισμό, την πολιτική και όχι μόνο!

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Προωθητική Ενέργεια

Άλλα Σπορ: Τελευταία Ενημέρωση

X