ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πόλο: Νίκησε Κίνα και ετοιμάζεται για μάχη η Ελλάδα

Πέρασε στους οκτώ

Το καθήκον της έκανε η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών, αφού οι Ελληνίδες επικράτησαν 12-8 της Κίνας και προκρίθηκαν στη φάση των «8» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου, που διεξάγεται αυτές τις μέρες στη Νότια Κορέα.

Η Ελλάδα, δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, αλλά και ούτε «έπιασε» υψηλά στάνταρ απόδοσης. Παίκτρια κλειδί για την μεγάλη και άνετη νίκη ήταν η τερματοφύλακας Ιωάννα Σταματοπούλου, η οποία με τις επεμβάσεις της κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.

Επόμενος αντίπαλος για το σύνολο του Γιώργου Μορφέση τη Δευτέρα στις (08:00) είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, σε μια μάχη για την είσοδο στα ημιτελικά του κόσμου. Οι ΗΠΑ μπορεί να είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, ωστόσο οι διεθνείς μας θα δώσουν τα πάντα για να κάνουν την υπέρβαση.

Τα οχτάλεπτα: 4-1, 2-2, 4-4, 2-1

ΕΛΛΑΔΑ (Μορφέσης): Σταματοπούλου, Τσουκαλά 1, Μπενέκου, Ελευθεριάδου 1, Πάτρα, Αβραμίδου 2, Ασημάκη 1, Χυδηριώτη 2, Κώτσια, Νίνου 1, Πλευρίτου 3, Ξενάκη 1, Κοτσιώνη.

ΚΙΝΑ (Γκογκ): Πενγκ, Γουάνγκ Ξ 1, Μέι, Ξιόνγκ, Νιου 1, Γκουό, Γουάνγκ Χ, Ζανγκ Κ, Ζάο 4, Ζανγκ Ντ 1, Τσεν, Ζανγκ Ζ.1, Ντογκ.

www.sport-fm.gr

 

X