ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΑΟΚ: «Παρακολουθούμε την ανακήρυξη των χάρτινων πρωταθλητών»

Καυστική ανακοίνωση από το τμήμα πετόσφαιρας του Δικεφάλου

Πολλά είναι τα πρωταθλήματα στα οποία αναζητείται λύση για το πώς θα ολοκληρωθεί η σεζόν ανεξάρτητα από το άθλημα.

Πριν από λίγες ημέρες η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε πως βάζει λουκέτο στα δικά της πρωταθλήματα. Ο ΠΑΟΚ ήταν από τις ομάδες που ξεκαθάρισε πως η σεζόν πρέπει να κριθεί ως μη γενόμενη.

Για τη Volley League Γυναικών η τάση ήταν να στεφθεί πρωταθλητής ο Ολυμπιακός. Τόσο ο «Δικέφαλος του Βορρά» όσο και ο Παναθηναϊκός αντιδρούσαν σε αυτό. Επιφυλακτικός ήταν και ο Άρης. Φαίνεται, όμως, πως το προαναφερθέν παραμένει ως το επικρατέστερο σενάριο. Γι’ αυτό και κρίθηκε σκόπιμο από τους Θεσσαλονικείς να τοποθετηθούν δημοσίως κάνοντας λόγο για «χάρτινους» πρωταθλητές, από τη στιγμή που οι τίτλοι πρέπει να κρίνονται μέσα στο γήπεδο και κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί λόγω του κορονοϊού.

Η τοποθέτηση των «ασπρόμαυρων»: «Στον ΠΑΟΚ παρακολουθούν με ιδιαίτερη προσοχή τα τεκταινόμενα στην ΕΟΠΕ σχετικά με τη λήψη απόφασης για τον τρόπο διακοπής των πρωταθλημάτων και ιδιαίτερα για το γεγονός της ανακήρυξης “χάρτινων” πρωταθλητών.

Ο ΠΑΟΚ παραμένει σταθερός στις θέσεις του, περί διακοπής των πρωταθλημάτων θεωρώντας τις φετινές διοργανώσεις ως μη γενόμενες.

Οποιαδήποτε άλλη απόφαση θα κινείται εκτός της κοινής λογικής και της πάγιας θέσης ότι οι τίτλοι κρίνονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους».

sportime.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα Σπορ: Τελευταία Ενημέρωση