ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τριανταφυλλίδης: «Με την προεδρία της ΚΟΕ θα ολοκληρωθεί η προσφορά μου»

Μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 για την απόφαση να διεκδικήσει την προεδρία της ΚΟΕ

Για την απόφασή του να υποβάλει την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής μίλησε στην εκπομπή Pressing στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο Κρις Τριανταφυλλίδης.

Οι δηλώσεις του:

«Εάν με τιμήσουν με το πόστο θα κλείσω με αυτό τον τρόπο την προσφορά μου στον αθλητισμό. Θα νιώσω ολοκλήρωση ως προς την έννοια της προσφοράς. Θα ήθελα όλες τις γνώσεις από τις θέσεις που είχαν την τιμή να υπηρετήσω, να τις προσφέρω στο Ολυμπιακό κίνημα στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Έχω τις εμπειρίες και τις διασυνδέσεις. Υπάρχει εντύπωση ότι προέρχομαι από τον χώρο του ποδοσφαίρου, όμως είναι ατυχές ότι η παντοδυναμία του ποδοσφαίρου έχει καπελώσει άλλα αθλήματα. Υπάρχουν παιδιά με ταλέντο και θέλω να δω αν μπορούμε να προωθήσουμε τα άλλα αθλήματα».

Για το κατά πόσον υπάρχει άλλη υποψηφιότητα: «Δεν γνωρίζω να υπάρχει, όμως ενδεχομένως να υπάρξει».

Για τη στήριξη του απερχόμενου προέδρου Ντίνου Μιχαηλίδη: «Για όσους θυμούνται, είναι θρύλος του κλασικού αθλητισμού. Η στήριξή του σημαίνει πάρα πολλά. Με βολιδοσκόπησε αν ενδιαφερόμουν να προσφέρω στο Ολυμπιακό κίνημα για μια τετραετία. Ήταν αρχιτέκτονας του νταμπλ του ΑΠΟΕΛ, που δεν επαναλήφθηκε ποτέ».

Για το διάστημα που επιθυμεί να είναι στο πόστο της προεδρίας της ΚΟΕ: «Εάν εκλεγώ θα είναι μόνο για μια θητεία. Δεν πιστεύω στις πολλές θητείες».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΚΟΕ: «Μίλησα με τον κ. Μιχαηλίδη και το προσωπικό της ΚΟΕ. Υπάρχουν προβλήματα, αλλά και πάρα πολλά θετικά. Πρέπει να τα ενισχύσουμε και να απαλείψουμε τα αρνητικά. Δεν φοβάμαι τα προβλήματα. Πρέπει να γίνει δουλειά με τη βοήθεια όλων. Η πόρτα μου ήταν πάντα ανοιχτή για όλους».

Για το πόσο άλλαξαν οι εποχές σε σχέση με το όταν ήταν πρόεδρος της ΚΟΠ: «Τότε θα προβαλλόταν παιχνίδι της Κύπρου στο εξωτερικό και τη χρηματοδοτήσαμε από την τσέπη. Όμως ταξιδέψαμε στο εξωτερικό, είδαμε και βάλαμε τις βάσεις. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων αυτοί που βρίσκονται στην Ομοσπονδία με τον τρόπο που τη διαχειρίζονται».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Τελευταία Ενημέρωση