ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παραολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020: «Χάλκινη» η Καρολίνα!

Η κούρσα συνεχίστηκε σήμερα και η πρωταθλήτριά μας ανεβαίνει οριστικά στο βάθρο

24sports team

info@24sports.com.cy

Μετά από ένσταση της αθλήτριας από την Ολλανδία, ο τελικός των 50μ Ελεύθερο (S11) όπου κέρδισε το Χάλκινο μετάλλιο η Παραολυμπιονίκης μας, Καρολίνα Πελενδρίτου, την Παρασκευή 27/8, επαναπρογραμματίστηκε για σήμερα, Κυριακή 29/8.

Η Καρολίνα διεκδίκησε και στον επαναληπτικό αγώνα τη θέση της στο βάθρο, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι είναι μία από τις κορυφαίες αθλήτριες της Παρα-κολύμβησης παγκοσμίως!

Το πέμπτο Παραολυμπιακό μετάλλιο της καριέρας της Καρολίνας, για το οποίο έχει αγωνιστεί δύο φορές, είναι πλέον γεγονός! Το ταξίδι της Καρολίνας στο Τόκιο ξεκίνησε με τον προκριματικό αγώνα στα 50μ. Ελεύθερο (κατηγορία S11) τα ξημερώματα της Παρασκευής όπου σπάζοντας το Παγκόσμιο ρεκόρ και τερματίζοντας στην πρώτη θέση, η Καρολίνα Πελενδρίτου προκρίθηκε στον τελικό αγώνα.

Σήμερα, με την επανάληψη του αγώνα, και χρόνο 29.79 η Καρολίνα κατέκτησε το δεύτερο Χάλκινο Παραολυμπιακό μετάλλιο της καριέρας της, και το πέμπτο συνολικά από τους αγώνες στην Αθήνα το 2008, μέχρι και σήμερα. 

Παρόλες τις δυσμενείς συνθήκες της χρονιάς που πέρασε, η Καρολίνα έδωσε τον καλύτερο της εαυτό κάνοντας την Κύπρο περήφανη για ακόμη μία φορά! Το ταξίδι της Καρολίνας στο Τόκιο δεν τελειώνει εδώ! Σε λίγες μόνο μέρες, την 1η Σεπτεμβρίου, η Καρολίνα θα αγωνιστεί στους προκριματικούς των 100μ Πρόσθιο (SB11).

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η διεύθυνση του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού εκφράζουν την περηφάνεια τους για τους αγώνες και τις επιτυχίες της Καρολίνας Πελενδρίτου και τη συγχαίρουν για την εξαιρετική της πρώτη εμφάνιση στο Τόκιο. Της εύχονται επίσης κάθε επιτυχία με τον επόμενο της αγώνα!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Τελευταία Ενημέρωση