ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με τις ευχές της FxPro αναχώρησε για το Τόκυο ο Γιώργος Αχιλλέως

Για τον κορυφαίο Κύπριο σκοπευτή είναι η πέμπτη συμμετοχή στο μεγαλύτερο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη

24sports team

info@24sports.com.cy

O Γιώργος Αχιλλέως βρίσκεται στο Τόκυο όπου θα λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες που αρχίζουν την Παρασκευή, 23 Ιουλίου. Για τον κορυφαίο Κύπριο σκοπευτή είναι η πέμπτη συμμετοχή στο μεγαλύτερο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του κυπριακού αθλητισμού.

Τον Αχιλλέως συνοδεύουν στην Ιαπωνία και οι ευχές της FxPro, της κυπριακής εταιρείας παροχής επενδυτικών υπηρεσιών στην κατηγορία διαδικτυακών αγοραπωλησιών συναλλάγματος και συμβολαίων επί διαφοράς (Contracts for Difference), η οποία δημιουργήθηκε πριν από 15 χρόνια και πλέον δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 170 χώρες.

Η συμπόρευση του Γιώργου Αχιλλέως και της FxPro στηρίζεται πάνω σε κοινές αξίες και επιδιώξεις, όπως είναι η διαχρονική παρουσία σε θέση πρωταγωνιστή, η διαρκής αναζήτηση της προόδου αλλά και η επιτυχής εκπροσώπηση της Κύπρου διεθνώς.

«Θέλω να ευχαριστήσω την FxPro για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και την στήριξή της σε αυτή τη δύσκολη πορεία έως του Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκυο 2020. Αποτελεί μεγάλη τιμή για έναν αθλητή να τον εμπιστεύεται μια παγκόσμιου βεληνεκούς εταιρεία που έχουμε την τύχη να εδρεύει στην Κύπρο και η οποία έχει κατά καιρούς συμβληθεί με μερικά από τα κορυφαία ονόματα του αθλητισμού, στα πιο δημοφιλή αθλήματα» σημειώνει ο Γιώργος Αχιλλέως.

«Δίχως αμφιβολία πρόκειται για έναν χαρισματικό αθλητή που κοσμεί τον κυπριακό αθλητισμό όχι μόνο με τις αγωνιστικές του επιδόσεις, αλλά επίσης με το χαρακτήρα, το ήθος και την αγωνιστικότητα του, στοιχεία που για εμάς ως εταιρεία είναι εξίσου σημαντικά με τις επιτυχίες στους αγώνες», αναφέρει ο CEO της FxPro Χαράλαμπος Ψημολοφίτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Τελευταία Ενημέρωση