ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έχεις και σχέδιο και προθεσμία για αυτό πήγες μπροστά

Σχόλιο Κώστα Παπακώστα για τον Γιώργο Αχιλλέως

24sports team

info@24sports.com.cy

Με τον ερχομό σου από την πέμπτη συμμετοχή σου σε Ολυμπιακούς Αγώνες, νιώθουμε όχι μόνο ως φίλοι σου αλλά και ως μέλη της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες να σου εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ένα πραγματικό ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μας καθότι έγραψες ιστορία στο χώρο του αθλητισμού του τόπου μας.

Η γυναίκα σου και τα παιδιά σου σε ανέμεναν με περισσή αγάπη και αυτό είναι από τα σημαντικότερα πράγματα διότι χωρίς την στήριξη της ίδιας της οικογένειας αναμφίβολα τα πράγματα δεν θα ήταν ρόδινα. Αξίζουν μια μεγάλη και θερμή αγκαλιά.

Προσωπικά φίλε Γιώργο, έζησα από κοντά όλη την πορεία και προετοιμασία σου ένιωθα μέσα από το μεδούλι μου την παλικαριά σου, την πίστη σου προς τον στόχο που είχες θέσει, την αποφασιστικότητα σου να μην αφήνεις τίποτα στην τύχη καθώς και την υπέρμετρη αγάπη για αυτό που κάνεις.

Φίλε Γιώργο, όλα όσα αναφέρω πιο πάνω είναι απόλυτα ταυτισμένα με τα λόγια του μεγάλου Αμερικανού συγγραφέα, Harvey Mackay (1832), ο οποίος έλεγε «Ένα όνειρο είναι μονάχα ένα όνειρο. Ένας στόχος είναι ένα όνειρο με σχέδιο και προθεσμία», και εσύ φίλε μου είχες και σχέδιο και προθεσμία για αυτό πήγες μπροστά.

Η συνέχεια είναι δική σου στο Παρίσι το 2024. Οι Olympians θα είναι δίπλα σου.

Κώστας Παπακώστας (Πρόεδρος Cyprus Olympians)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Τελευταία Ενημέρωση