ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΔΟΕ: «Η ολυμπιακή φλόγα να είναι το φως στην άκρη του τούνελ»

Στα τραπέζι και επίσημα η αναβολή του Τόκυο 2020

Ανακοίνωση για τα συμπεράσματα της τηλεδιάσκεψης ανάμεσα στην οργανωτική επιτροπή του Τόκυο 2020 και του πρόεδρου της ΔΟΕ Μπαχ, αναφέρει για πρώτη φορά πως είναι υπό συζήτηση η αναβολή των ολυμπιακών αγώνων.

Οι αποφάσεις θα ληφθούν εντός των επόμενων τεσσάρων εβδομάδων, γιατί πρέπει να ληφθούν υπόψη όλες οι παράμετροι που αφορούν τους αγώνες.

Όπως αναφέρεται στο κείμενο, δεν υπάρχει μεγάλη διασπορά του COVID-19 στις περιοχές που είναι προγραμματισμένοι να γίνουν οι αγώνες όμως είναι αντιληπτό πως η προετοιμασία των αθλητών έχει σταματήσει προκαλώντας αλυσιδωτά προβλήματα στην πιθανότητα για πετυχημένους αγώνες.

Οι αποφάσεις θα ληφθούν εντός των επόμενων τεσσάρων εβδομάδων, γιατί πρέπει να ληφθούν υπόψη όλες οι παράμετροι που αφορούν τους αγώνες. Στις επαφές που γίνονται λαμβάνουν μέρος η πόλη του Τόκιο, η Ιαπωνική κυβέρνηση, όλες οι αρμόδιες αρχές της Ιαπωνίας, οι αθλητικές ομοσπονδίες, τα κανάλια που έχουν τα δικαιώματα, οι σπόνσορες, οι προμηθευτές. Ναι όλοι αυτοί πρέπει να ερωτηθούν και να πουν τις απόψεις τους για ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός!

Η ανακοίνωση κλείνει με την ατάκα του προέδρου Μπαχ: «Η ολυμπιακή φλόγα να είναι το φως στην άκρη του τούνελ»…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Τελευταία Ενημέρωση

X