ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σάλος με ανάρτηση του Χάμιλτον κατά του Μπιλ Γκέιτς! (vid)

Το εμβόλιο του κορωνοϊού στο επίκεντρο

Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε ανάρτηση του Λιούις Χάμιλτον εναντίον του Μπιλ Γκέιτς με αφορμή τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού - Την διέγραψε άρον άρον και απολογήθηκε ο Βρετανός πιλότος.

Ο Χάμιλτον μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram κατηγορώντας τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο ότι λέει ψέματα σχετικά με τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

Στο συγκεκριμένο βίντεο ο Γκέιτς ενημερώνει σχετικά με ένα εμβόλιο για τον Covid-19 με το σχόλιο στην λεζάντα να γράφει: «Θυμάμαι όταν είπα το πρώτο μου ψέμα».

Ακολούθησε... καταιγίδα αρνητικών σχολίων εναντίον του Χάμιλτον, ο οποίος αναγκάστηκε να διαγράψει την ανάρτηση και σε νέο μήνυμά του να γράψει:

«Διάβασα πολλά σχόλια σχετικά με την προηγούμενη ανάρτησή μου που αφορούσε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τι ήθελα να πω, διότι έγινε παρερμηνεία. Αρχικά, δεν είχα προσέξει το σχόλιο πριν το αναδημοσιεύσω και αυτό ήταν λάθος μου. Σέβομαι πολύ τη δουλειά που κάνει ο Μπιλ Γκέιτς. Επίσης, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως δεν είμαι εναντίον του εμβολιασμού ούτε αμφιβάλλω ότι μπορεί να βοηθήσει για να σωθούν ζωές. Κάποιες δημοσιεύσεις μου μπορεί να μην είναι σωστές, είμαι άνθρωπος και μαθαίνω καθημερινά».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Andrew Bachelor (@kingbach) on

Πηγή: sdna.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση